Фототапет - Ръченица

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-F2
5.00
794

Уникален фолклорен фото тапет Ръченица - Мърквичка, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 19 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Г. Костадинова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Ралица Василева

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

Irena Georgieva

Благодаря ! Изключително точни и коректни! Календарите , картичките и ключодържателите са наистина страхотни!

Nina Metodieva

И ние получихме нашата поръчка.Много бързо и коректно обслужване.Календарите са страхотни!!!

Mariya Grigorova

Благодаря за страхотните календари!
Допълнителна информация

Този тапет е абсолютен исторически шедьовър. Най-известното творение на българският художник, с чешки произход - Мърквичка, с красивото име „Ръченица“ . Първият вариант на тази великолепна картина е сътворен, през далечната 1894година, след това е пресъздадена отново – през 1906г. Това, което е изобразено на картината е автентичната бистришка кръчма, в която тази увековечена ръченица се играе от големият приятел на художника Мърквичка, а и на България - не по-малко известният ирландският журналист Джеймс Баучер. Оригиналът на този живописен шедьовър днес е притежание на Националната художествена галерия.

От българското по-хубаво няма!    
Така думат старите люде,  тава повтарят и  младите на своите деца...  Макар позабравил своята сила, българският народ, дълбоко в себе си ревниво пази любовта към родната земя напоена със славна история!  Дизайните, които представяме днес са началото на цяла една поредица, в която дружно обединяваме усилия в  каузата -  "Българско самосъзнание".                 
 Сред предложенията може да откриете:                   
Благоухането на една роза и Възроженски дом.
Тематичните артикули с гордост ще напомнят за смелостта на нашите предци, неповторимата българска природа и вековните традиции на  народ, който ще "пребъде"..

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Ръченица ?

Възрожденски тапет - Ръченица, изобразява автентична кръчма, в която се играе ръченица. Този тапет е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, офис или заведение.

Цветовете на тапета са в топли оттенъци - бежово, червено, зелено и кафяво. Тези нюанси създават уютна и приятна атмосфера, като излъчват топлина и комфорт. Бежовият фон на тапета придава естествен и ненатрапчив вид, докато червените, зелените и кафявите елементи добавят живост и богатство на дизайна.

Изображението на кръчмата с ръченицата пренася зрителя във времето на Възраждането, представяйки автентична атмосфера и културни елементи от това време. Ръченицата е традиционна игра, характерна за българската култура, и добавя автентичност и историческа насоченост на тапета.

Този възрожденски тапет е подходящ избор за хора, които ценят традицията и историята, и желаят да пренесат тази атмосфера в своите жилищни или работни места. Със своите богати цветове и изчистен дизайн, този тапет създава уникална и впечатляваща обстановка, която ще добави красота и индивидуалност на всяко помещение.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този възрожденски тапет е подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор, офис или заведение. Той може да се използва в домашни условия, където ще създаде уютна и топла обстановка, както и в търговски обекти като ресторанти, хотели или кафенета, където ще придаде автентичност и уникалност на интериора. Независимо дали ще го използвате в частния или обществения сектор, този тапет ще добави красота и характер на всяко помещение.

Още продукти
Цена:
38 00 лв