Фототапет Хубост българска

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-MS-F3
5.00
794

Уникален фоклорен фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Валентина

В действителност е много по хубав отколкото на снимката. Бързо изпълнение, безпроблемна поръчка, абсолютно точни размери, лесно залепяне. Много съм доволна.

Nadq Stoqnova

Страхотни сте!!!! Благодаря

Tsvetina Stoyanova

Календарите са прекрасни, както и подаръците! Благодаря!

Silviq Ivanova

Много са хубаво ❤

Кристина Ангелова

Много хубави календари и супер бързо изпълнение на поръчката.

Steliana Ganeva

Много сме доволни от детските календари! Добро качество и бързо изпълнение на поръчката.

Габи Зиновиева

Страхотни календари! Изключително коректно обслужване! Благодаря :)
Допълнителна информация

От българското по-хубаво няма!    
Така думат старите люде,  тава повтарят и  младите на своите деца...  Макар позабравил своята сила, българският народ, дълбоко в себе си ревниво пази любовта към родната земя напоена със славна история!  Дизайните, които представяме днес са началото на цяла една поредица, в която дружно обединяваме усилия в  каузата -  "Българско самосъзнание".                 
 Сред предложенията може да откриете:                   
Благоухането на една роза и Възроженски дом.
Тематичните артикули с гордост ще напомнят за смелостта на нашите предци, неповторимата българска природа и вековните традиции на  народ, който ще "пребъде"..

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Хубост българска ?

Възрожденски тапет, Хубост Българска, представлява прекрасен начин да пренесете българската традиция и наследство във вашия дом или офис. Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис, където може да добави уникална красота и цвят.

Дизайнът на тапета включва символи и мотиви от българската фолклорна култура. Цветовата палитра е вдъхновена от българското знаме и включва бяло, зелено и червено. Бялото представлява чистота и светлина, зеленото е символ на природата и живота, а червеното отразява смелостта и страстта.

Тапетът създава уютна и топла атмосфера, като същевременно подчертава българската идентичност и наследство. Всяка стая, в която се постави този тапет, носи отпечатъка на богатата българска култура и традиция.

Независимо дали ще изберете да декорирате спалнята си, където ще можете да се отпуснете и насладите на спокойствието, или всекидневната си, където да посрещате гости и семейство, този фолклорен тапет ще създаде уникална обстановка. В хола или коридора той може да стане фокус точка, допълваща интериорния дизайн. Също така, ако го поставите в офиса, то ще донесе красота и вдъхновение на работното място.

Тапетът с българска традиция е не само декоративен елемент, но и начин да се изразите и отразите своята връзка с културното наследство на България. Той е съчетание на красота, история и усещане за принадлежност и може да превърне обикновеното помещение в пространство, изпълнено със символика и удоволствие.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този фолклорен тапет е подходящ за различни интериорни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Със своите символи и мотиви от българската фолклорна култура, той може да превърне всяка стая в уютно и топло място, където можете да се наслаждавате на богатото българско наследство. Независимо дали искате да създадете спокойна обстановка в спалнята си или да добавите културно въздействие в хола, коридора или офиса, този тапет е идеален избор.

Още продукти
Цена:
38 00 лв