• Производители
 • Подкатегории
  • покажи повече
 • Предназначение
 • Тема на тапет
  • покажи повече
 • Цвят на тапета
  • покажи повече
 • Цена
  •   -   лв

3D Тапети

Виж още 24 продукта

3D Тапети

3D Тапети и 3D фототапети


Триизмерни тапети 3D - тук ще откриете изобилие от многоизмерни изображениея, които ще накарат въображението ви да работи максимално. Триизмерните изображения създават усещане за дълбочина на картината, с което ви кара да мисличе, че обектите са по-близо или далече от вас, или че излизат от стена. Графичните техники, използвани за направата на тези изображения, допринасят да потънете в един изцяло нов и вълшебен цвят. Обновете интериорът у дома като изберете сред предложенията ни в категория триизмерни тапети. Домавете нотка нереалност с красиви форми и фигури, които сякаш излизат от стената и могат почти да ви докоснат. 3D  тапетите могат да бъдат поставени в различни помещения - хол, кухня, спалня, детска стая или офис. Но където и да бъдат поставени, ще придадат на помещението дълбочина, уникалност и една малка нотка вълшебство. В категория триизмерни тапети можете да избирате сред абстрактни изображения - кубове, сфери, геометрични фигури, които сякаш излизат от стената, на която са поставени.  Или красиви гледки, тераси и природни пейзажи, които изглеждат толкова реалистични, че създават усещане, че се намирате на мястото, което изобразяват. Тук може да откриете нежни падащи пера, в красиви наситени цветове - лилаво, розово, жълто и много, много други, които изглеждат толкова реални, сякаш могат да паднат в ръката ви.  Големи цветя, които ви се струва, че излизат от стената и се приближават към вас, всеки път, когато ги погледнете. Триизмерни тапети е една уникална по себе си категория, в която сме събрали множесто 3D образи, с които да промените и обновите своя дом, като му добавите капка магия.

  Малцина знаят, че всъщност триизмерните 3d тапети и 3d фототапети, са илюзионно създадени изображения, предназначени за печат в широк формат.  
Релефните изпъкнали форми, вдлъбнатините, спираловидните линии, всичко това излиза от стандартната рамка благодарение на програмни eфекти внедрени в конкретното изображение.

  Заблудата относно този вид стенни облицовки често буди объркване от страна на купувачите поради сходството им с панелните такива, при  които образуваните прости форми са реални. Индивидуалните елементи, създаващи  всеки отделен 3D дизайн, прави релефното отпечатване невъзможно. 
Тапетите от тази категория биват успешно използвани за апликация в помещения с модерно, съвременно излъчване , акцентиращо върху съвършенството на неправилните форми.
Освен с богат дизайн тапетите от нетъкан текстил, будят възторг в купувачите, благодарение на приемуществата, с които характеризират същността си. Материала, от който биват изработени е от най-висок клас, което оправдава дългосрочната инвестиция във времето.  

Самозалепващи ли са тапетите

 отговорът тук е категорично НЕ! Флис тапетите не могат да бъдат изработени върху самозапваща основа, тъй като печатуемата медия е в пъти по-плътна от хариената такава.  

Допускайки, реалното производство на артикул с такъв характер, най-просто казано означава, че  трябва да бъде направен съществен компромис с  подложният монтаж, а последиците от некачествено залепени тапети могат да причинят сериозни щети върху основната конструкция. 
За да можем да завършим общата визия на този вид артикули сме взели лично решение, с което избираме да запазим и съхраним  изпитаният стар метод  за монтаж на тапет със специално МОНТАЖНО ЛЕПИЛО , чиято принадлежност бива използвана конкретно за целта! 
Поставени в хол, спалня или дори коридор триизмерните тапети остават най- добре взетото решение!

Търсите тапети за спалня, тапети за хол, тапети за дневна, 3d тапети за коридор ? онлайн магазин Арт Гифт е правилното място. хартиени тапети, флис тапети от нетъкан текстил, pvc тапети