Тапет - матрична мрежа от кубове

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-03
5.00
794

Тапет – матрична мрежа от кубове.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

К Петгрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Лариса Иванова

Чудесни сте! Изненадахте ни страхотно!

Ирена Миткова

Благодаря ви за страхотните календари,бързата доставка и коректността.

Kremena Staeva

календарите, които поръчах са меко казано страхотни

Ивелина Борисова

Благодаря за бързата изработка и доставка, прекрасни са...

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Райна Б.Костадинова

Благодаря за прекрасните календари. Много бързо пристигнаха с хубаво качество. Със сигурност, бих си поръчала отново от вас! Успех! :)
Допълнителна информация

Тапет - матрична мрежа от кубове , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Матрична мрежа от кубове?

Тапетът "Матрична мрежа от кубове" е елегантен и стилен избор за декорацията на вашия дом. Той е подходящ както за спалня, така и за хол, офис или дневна. Със своите 3D фигури във формата на кубове, тапетът създава уникална визуална перспектива и привлича вниманието.

Абстрактната мрежа от кубове внася изчистен и модерен вид в стаята. Кубовете са изобразени в бяло и сиво, което придава тапета нежност и същевременно съчетание на съвременност и елегантност. Цветовата палитра на тапета е подходяща за различни стилове на обзавеждане и създава хармонична атмосфера.

Този тапет, подходящ за хол може да се използва като акцентен елемент в стаята или да се приложи на всички стени за по-интензивен и смел ефект. Независимо от избора ви, тапетът "Матрична мрежа от кубове" ще добави уникален и изискан допир към интериора на вашия дом или офис.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Матрична мрежа от кубове" е подходящ за всяка стая в дома или офиса. Със своите абстрактни 3D фигури и нежни цветове на бяло и сиво, той може да се използва както за спалня, хол, офис, дневна или други пространства. Този стилен и модерен тапет създава уникален визуален ефект и добавя изчистеност и елегантност в интериора.

Цена:
38 00 лв