Тапет - Тунела на илюзиите

Флис - Канаваца
Код wall-3D-09
5.00
796

Фототапет – Тапет – Тунела на илюзиите.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 12 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Люба Крумова

Благодаря за бързината и професионалниоста! Получих тапета, страхотен е!

Вилизара Христова

Благодаря Ви. Уникални профисионалисти. Точни, коректни.Качеството е страхотно. Все така и за в бъдеще с още повече успехи и щастливи клиенти.

Васил

Бързо, точно и професионално обслужване!

Кремена

След дълго търсене на идеалния фототапет, най-накрая се спрях на "Пролет в планината" от Art Gift Decor за нашата спалня. Беше абсолютно правилният избор! Качеството на изображението е изумително, а стаята се чувства по-просторно и светло. Много съм доволна от лесната поддръжка на тапета, който се оказа и много устойчив на износване. Всеки, който влезе в стаята, веднага забелязва и възхвалява прекрасния фототапет.

K. Angelova

След дълго търсене на перфектния фототапет за нашата стая за гости, избрахме Нежен мрамор от Art Gift. Толкова е уютна и толкова много си я харесваме, че с мъжа ми търсим поводи за спор, само и само някой от нас да пренощува в нея :)

Nelly Koleva

Благодарим за страхотния тапет! Препоръчваме!

Йорданка Йовчева

Получих много бързо поръчката, залепихме фототапета много лесно, защото е от хубав материал, качествен и още по красив на живо. Благодаря Ви, бъдете здрави и все така коректни да имате още много доволни клиенти!

Весела Христова

Много съм доволна като отношение от екипа и от изработката на тапета.

Магдалена Надкова

Страхотни сте целият Ви екип. Много добра изработка. Препоръчвам Ви с две ръце!

Весела Дилова

Много коректни и много бърза доставка !

Тапет - Тунела на илюзиите  , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Тунела на илюзиите ?

3D тапет Тунела на илюзиите, представлява една абстрактна и интересна визия за обновяване на вашия интериор. Тапетът изобразява триизмерни бели топки, които се разполагат във формата на тунел, създавайки илюзия на безкрайност и простор.

Дизайнът на тапета е много абстрактен и модерен, предлагайки уникално визуално изживяване. Цветовата гама е съставена от нюанси на кафяво, сиво, светло зелено и бяло. Тези цветове се съчетават хармонично и придават на тапета естествен и успокояващ вид.

Тази визия на тапета е подходяща за различни помещения в дома или офиса. Можете да я използвате в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Той ще добави модерен акцент и ще създаде усещане за простор и свежест.

Триизмерната перспектива на тапета ще придаде измерение и дълбочина на стената, където е поставен. Той може да внесе игривост и усещане за движение във вашия интериор. Благодарение на своята абстрактна природа, тапетът може да вдъхнови творчески мисли и да създаде уникална атмосфера във всяко кътче.

С този тапет можете да освежите своя дом или работно място, като добавите смел и модерен акцент. Той е подходящ както за съвременни, така и за по-класически стилове на интериора и ще създаде вълнуващо и необичайно преживяване за всички, които го видят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, където желаете да добавите уникалност и модерност. Можете да го използвате в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Благодарение на своя абстрактен дизайн и цветова гама от кафяво, сиво, светло зелено и бяло, тапетът се адаптира към различни стилове на интериора. Той ще създаде просторно усещане и ще придаде измерение на стените, като същевременно внесе модерен акцент във всяко помещение. Независимо дали сте в дома или офиса, този тапет ще добави стил и индивидуалност на вашият дом.

Цена:
38 00 лв