Тапет - Тунела на илюзиите

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-09
5.00
794

Фототапет – Тапет – Тунела на илюзиите.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Петя Стоянова

Коректни,бързи,точни,качествена изработка и достъпни цени!!! Много съм доволна!!!

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Адриана Михалева

Благодаря ви за доброто отношение и качествените продукти! Препоръчвам !

Теодора Труйкова

Страхотни календари, бърза доставка и добро качество. Благодаря ви Art-Gift

Поля Якова

Много благодаря, получихме си календарите. Страхотни са станали! Много съм доволна!

Lidiya Kuzmanova

Страхотни са! Пуснах поръчката в събота във вторник календарите бяха при мен! Много добро качество, цената също е мнооого добра и всичко се случи за отрицателно време. Хората знаят как да печелят клиенти.
Допълнителна информация

Тапет - Тунела на илюзиите  , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Тунела на илюзиите ?

3D тапет Тунела на илюзиите, представлява една абстрактна и интересна визия за обновяване на вашия интериор. Тапетът изобразява триизмерни бели топки, които се разполагат във формата на тунел, създавайки илюзия на безкрайност и простор.

Дизайнът на тапета е много абстрактен и модерен, предлагайки уникално визуално изживяване. Цветовата гама е съставена от нюанси на кафяво, сиво, светло зелено и бяло. Тези цветове се съчетават хармонично и придават на тапета естествен и успокояващ вид.

Тази визия на тапета е подходяща за различни помещения в дома или офиса. Можете да я използвате в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Той ще добави модерен акцент и ще създаде усещане за простор и свежест.

Триизмерната перспектива на тапета ще придаде измерение и дълбочина на стената, където е поставен. Той може да внесе игривост и усещане за движение във вашия интериор. Благодарение на своята абстрактна природа, тапетът може да вдъхнови творчески мисли и да създаде уникална атмосфера във всяко кътче.

С този тапет можете да освежите своя дом или работно място, като добавите смел и модерен акцент. Той е подходящ както за съвременни, така и за по-класически стилове на интериора и ще създаде вълнуващо и необичайно преживяване за всички, които го видят.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за всяко помещение, където желаете да добавите уникалност и модерност. Можете да го използвате в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Благодарение на своя абстрактен дизайн и цветова гама от кафяво, сиво, светло зелено и бяло, тапетът се адаптира към различни стилове на интериора. Той ще създаде просторно усещане и ще придаде измерение на стените, като същевременно внесе модерен акцент във всяко помещение. Независимо дали сте в дома или офиса, този тапет ще добави стил и индивидуалност на вашият дом.

Цена:
38 00 лв