Тапет - 3D стена

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-02
5.00
794

Тапет – 3D стена.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

Polina Georgieva

Благодаря за бързата доставка и красивата изработка :)

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Ellena Tomova

Календарите са страхотни! Поръчахме многолистови (с 6 листа) и джобни календарчета. Благодаря за бързата доставка и отличното качество!

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Yuliya Skarlatova

Вече трета година поръчвам календари и съм супер доволна. Качество, коректност и бързо обслужване. Благодаря! Препоръчвам с две ръце!

Събина Илиева

Прекрасни календари и всичко,благодарим!

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!

Pavlina Avramova

Страхотни! Бързи,любезни, добри цени и качество!
Допълнителна информация

Тапет - 3D стена , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява тапет 3Д стена?

Този 3Д тапет представлява изключително интересен дизайн за декорация на стена. Той включва мрежа от шестоъгълници с 3D ефект, което му придава уникален външен вид.

Цветовата комбинация на тапета е бяла и светло сива, което му придава съвременен и стилен вид. Тези нежни нюанси са идеални за създаване на спокоен и елегантен интериор. Белите и сивите тонове се съчетават лесно с различни стилове на обзавеждане и цветови палитри, което го прави подходящ за различни помещения.

Този тапет е подходящ не само за офиси, но и за домашни пространства като хол, коридор и спалня. Можете да го използвате за да добавите интерес и текстура на стените, като същевременно подчертаете модерния стил на интериора си.

Тапетът е идеален за създаване на акцентна стена или за използване в цялостна декорация на стаята. С 3D ефекта и игривата мрежа от шестоъгълници, този тапет ще придаде изразителност и характер на всяко помещение, което решите да украсите с него.

Независимо дали търсите съвременен дизайн за вашия дом или офис, тапетът с мрежа от шестоъгълници и 3D ефект на адреса

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с мрежа от шестоъгълници и 3D ефект е подходящ за различни помещения. Благодарение на своята съвременна и стилна визия, той може да се използва в офиси, холове, коридори и спални. Съчетавайки бялата и светло сивата цветова палитра, тапетът създава спокойна и елегантна атмосфера. Неговият 3D ефект и игривите шестоъгълници добавят интерес и текстура на стените. Независимо дали търсите акцентна стена или цялостна декорация, този тапет ще добави изразителност и характер на всяко помещение.

Цена:
38 00 лв