Тапет 3D тунел със сфери

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10180781
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 9 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Христина Христова

Много съм доволна от календарите, който поръчах. Определено ще използвам услугите ви отново

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Evelina Milanova

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Nadq Kacarska

Много съм доволна перфектна изработка препоръчвам

Бети Димитрова

Днес получих календарите. Страхотни са! Благодаря за бързината и професионализма! Страхотни сте! Много съм доволна.

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Маргарита Журбенко

Прекрасно изпълнение.Много съм доволна.Бързи и коректни!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява 3Д тапет Тунел със сфери?

Този триизмерен тапет представлява изключително вълнуваща и елегантна декорация за всяко пространство. Той привлича вниманието си с големите бели сфери и бодлични, които левитират измежду високи и прави колони, създавайки дълъг и изчистен коридор.

Този тримерен тапет е идеален за обзавеждането на спалня, хол или офис. Цветовата гама се състои основно от бяло и сиво, което придава на стаята изискан и модерен вид. Белите сфери създават усещане за простор и свежест, докато сивите нюанси допринасят за създаването на сбита и хармонична обстановка.

Този 3D тапет притежава уникален дизайн, който привлича погледа и създава илюзия за безкрайност. Сферите, левитиращи във въздуха, добавят усещане за лекота и свобода. Бодличните и колоните образуват ред и перспектива, които придават на пространството дълбочина и изтънченост.

С този тапет ще създадете уникално и стилно обкръжение, което ще придаде на вашата стая атмосфера на съвременност и изтънченост. Независимо дали го изберете за спалнята, хола или офиса, този 3D тапет ще създаде впечатляващо пространство, където ще се наслаждавате на комфорт и изключителност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет е подходящ за различни пространства, включително спални, холове и офиси. Със своята изчистена цветова гама от бяло и сиво, той добавя модерност и елегантност във всяко помещение. Големите бели сфери и бодлични, левитиращи във въздуха, придават усещане за простор и свежест, а колоните образуват дълъг коридор, създавайки перспектива и изтънченост. Независимо дали го поставите в спалнята, хола или офисното пространство, този тапет ще придаде уникален и стилен вид на всяка стая.

Цена:
38 00 лв