Триизмерен фототапет - Елизия

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-19
5.00
794

Уникален Триизмерен фототапет – Елизия, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 5 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Gabriela Petrova

Календарите са страхотни, поръчката ми беше изпълнена бързо и съм много доволна, че се сдобих навреме с тях. Благодаря ви, с удоволствие бих поръчала пак от вас!

Petq Davcheva

Прекрасен е !Огромно благодаря за тази награда,за професионализма и бързата доставка ! Бъдете живи и здрави и много,много успешни !❤️❤️❤️

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Аси

Доволна съм от комплекта химикал и ролер.

Милена

Пореден страхотен подарък! Благодаря!

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Катерина Александрова

Календарите са чудесни. Много бързо изпълнение на поръчката :)

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!

Albena Shtereva

Поръчвала съм календари и чаши отлично качество и изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Елизия?

Триизмерният фототапет "Елизия" е идеален избор за хола, спалнята или офисното пространство. Тапетът съчетава абстрактни геометрични фигури със завладяващ триизмерен ефект, създавайки модерна и изискана атмосфера. Цветовете, използвани в дизайна, са предимно сиво и бяло, което придава на тапета универсалност и възможност за комбиниране с различни интериорни стилове.

Геометричните фигури на тапета създават вълнуващо визуално преживяване и добавят динамика и дълбочина към пространството. Триизмерният ефект подсилва илюзията за дълбочина, като прави стаята по-просторна и интересна за окото. Тази комбинация от абстрактни форми и триизмерен дизайн прави тапета "Елизия" изключително впечатляващ и създава хармонична обстановка във всяко помещение.

Стилният и съвременен дизайн на тапета го прави подходящ за различни интериорни концепции, от минималистични и съвременни до индустриални или скандинавски стилове. Независимо дали го изберете за дома или офиса, триизмерният фототапет "Елизия" ще придаде уникалност и изтънченост на вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Триизмерният абстрактен фототапет "Елизия" е подходящ за всяко помещение, където искате да създадете модерна и изискана обстановка. Благодарение на своя абстрактен дизайн с геометрични фигури и триизмерен ефект, тапетът може да бъде използван в хола, спалнята, офисното пространство или всяка друга стая, която желаете да преобразите. Цветовете в сиво и бяло могат лесно да се съчетаят с различни интериорни стилове, като придават на пространството усещане за хармония и елегантност.

Цена:
38 00 лв