Фототапет - Абстрактно изкуство

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-07
5.00
794

Фототапет – Абстрактно изкуство.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Ангела Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте!

Gabriela Lebeshkovska

Отлично качество, много бързи и се съобразявт със срока и изискванията на клиента, ще поръчам отново със сигурност ❤️

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Elena Stefanova-Peneva

перфектна изработка на календари и подаръците към тях, толкова бърза доставка страшно много съм доволна уникални сте

Веси Н.

Точни,коректни и любезен персонал❤ Очарована съм от резултата календарите са прекрасни и с бърза доставка

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Клара Христова

Получих моите календари. Бърза и качествена изработка. Адекватно и професионално разрешение на възникнали въпроси и проблеми. Бих поръчала отново!
Допълнителна информация

Фототапет - Абстрактно изкуство, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Абстрактно изкуство ?

Тапет за спалня Абстрактно изуство, представлява една абстрактна композиция, която се състои от съвкупност от линии. Съчетанието на тези линии създава един уникален и модерен дизайн, подходящ за различни помещения в дома или офиса.

Тапетът е особено подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня и офис. Неговият стил и цветове са избрани така, че да се вписват в различни интериорни решения. Главните цветове в дизайна са тъмно сиво, светло сиво и бяло, които придават нюанси и контраст на общото излъчване на тапета.

Тъй като тапетът е абстрактно изкуство, той внася усещане за съвременност и експресивност във всяко помещение. Линиите създават динамика и движение, което може да допринесе за по-жива и интересна атмосфера в стаята.

Благодарение на своя изчистен и елегантен дизайн, тапетът може да се комбинира с различни мебели и декорации. Той добавя стил и индивидуалност на помещението, като същевременно запазва своята универсалност и способност да се вгради в различни интериорни концепции.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този абстрактен тапет е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня, офис и други. Съчетанието от сиви и бели цветове придава усещане за модерност и изчистеност. Тапетът ще добави стил и индивидуалност във всяко помещение, като същевременно се съчетава идеално с различни мебели и декорации.

Цена:
38 00 лв