Фототапет Анаис

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10320469
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Колева

Поръчах коледни календари. Много съм доволно, много бързо бяха изработени и изпратени. Дори има много допълнителни подаръци ключодържатели и малки календарчета. Препоръчвам! ❤️

А Стоянова

Изключителни професионалисти! Радвам се, че за пореден път избрах вас! Препоръчвам.

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Evelin Zafirova

Поръчах бебешко боди, розовият надпис е почти червен... а материята е покъртителна, през бодито може да се чете списание.... толкова тънка и ужасна материя! За една снимка ще издържи, но нищо повече!

Galya Ivanova

Коректни! Добро отношение и бърза доставка! Препоръчвам!

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Анаис?

Фототапетът "Анаис" е идеално допълнение към вашето хол, офис или бизнес сграда. Той представлява впечатляваща комбинация от 3D сфери, разпръснати в пространството в различни големини. Тези сфери създават вълнуваща визуална перспектива и оживяват стените, като ви предлагат уникално изживяване.

Фонът на тапетата представлява високи, сиви колони, които придават допълнителна височина и дълбочина на картината. Това съчетание от сфери и колони създава впечатляващо визуално изживяване, което привлича вниманието и внушава с изчистен, съвременен стил.

Фототапетът за хол "Анаис" е изработен с висококачествени материали, които гарантират ярки цветове и дълготрайност. Той може да превърне обикновенното пространство в едно красиво, стилно и модерно място, където да се наслаждавате на комфорта и визуалната хармония.

Независимо дали сте в търсене на изразително декоративно решение за вашия дом или желаете да добавите атрактивност и професионализъм във вашето работно пространство, фототапетът "Анаис" ще се погрижи да изпъкнете с изключителен стил и впечатляващ дизайн.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Анаис" е подходящ за различни пространства и среди. Той може да бъде използван в хола на вашия дом, за да добавите модерен и изискан акцент. Освен това, той е подходящ за офиси и бизнес сгради, където може да се използва за създаване на стилна и вдъхновяваща работна обстановка. Фототапетът "Анаис" предлага интересна комбинация от 3D сфери и високи сиви колони, което го прави подходящ за създаване на пространство с височина и дълбочина.

Цена:
38 00 лв