Фототапет Безкраен тунел

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10140899
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
8 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Ивайла Йотова

Супер бърза и качествена изработка. Много съм доволна, бих поръчала от вас отново, очарована съм. ☺️

Simona Borisova

Страхотни календари и ключодържатели! Благодарим ви! Супер отношение, супер бързи и коректни отговори! Препоръчвам!

Zlatina Uzunova

Благодаря Ви за прекрасните календари и за подаръцети към тях. Изключително лесна комуникация и добро отношение.

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Виктория Ставрева

Страхотни сте. Благодаря.

Елена Костадинова

Страхотна изработка и бързина.

Injihan Mateeva

Daa

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Безкраен тунел?

Фототапетът "Безкраен тунел" е перфектен избор за офис хола или спалнята, където искате да създадете усещане за пространство и дълбочина. Тапетът представя един тунел, в който се движат сфери, създавайки вълнуващ и пленителен ефект.

С 3D ефектът, който предлага тапетът, се създава илюзия за дълбочина и пространство, което визуално прави стаята по-голяма и по-привлекателна. Тунелът изглежда като безкраен, като се губи в далечината, а сферите, които летят в него, придават движение и живот на изображението.

Цветовата палитра на тапета се състои предимно от светли и тъмни сиви нюанси, които създават съчетание от контраст и хармония. Това добавя стил и изисканост към интериора, като в същото време осигурява покой и релаксация. Сивите цветове са популярни за модерен дизайн и могат да бъдат лесно комбинирани с различни мебели и декоративни елементи.

Този 3D фототапет е идеален начин да преобразите пространството си и да добавите уникалност и стил към стаята си. Съчетавайки впечатляващия дизайн и визуалната перспектива, тапетът "Безкраен тунел" ще ви донесе удоволствие и ще превърне стаята ви в красиво и вълнуващо пространство за работа или отдих.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D фототапет "Безкраен тунел" е подходящ за различни пространства, включително офис холове, спални и дори детски стаи. Създавайки илюзия за дълбочина и пространство, тапетът прави стаята по-голяма и привлекателна. Сивите цветове добавят стил и изисканост, които са подходящи за модерни интериори. Благодарение на своя 3D ефект, този фототапет създава уникално визуално преживяване и може да бъде използван за промяна и преобразуване на всяка стая, като добавя атмосфера на спокойствие и същевременно впечатлява със своя дизайн.

Цена:
38 00 лв