Фототапет Безкрайна спирала

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10436279
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Асения Велкова

Страхотни, коректни и бързи Не веднъж съм поръчала и винаги са на ниво

Сузана Андонова

Ниско качество, лоша ответна реакция, липса на касов бон. Силно не препоръчвам!

Kancho Atanasov

Сдобих е се с чудесни новогодишни календари! Безкомпромисно качестевно изпълнение на поръчката, за което Благодарим!!!

Yoana Zaharieva

Благодаря много за бързата изработка! Страхотни календари с много добро качество. Горещо препоръчвам!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.

Velina Mavrodinova-Petrova

Вече за втора година се доверяваме на Art-Gift за изработка на календари със снимка на децата ни. И тази година не ни разочароваха - календарите са с високо качество, изработката е чудесна, а изпълнението - експресно. Подаръците, които получихме от тях към поръчката също са великолепни! Благодарим!

Миглена Петрова

Много съм доволна! Бързи , коректни и най-вече КАЧЕСТВО. Заслужават си .

Вероника Петкова

Надминахте нашите очаквания Изключително качество продължавайте да радвате хората НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП

Галена Антонова Славчева

Препоръчвам! Поръчах 8 календара и пристигнаха след една седмица. Получихме и подаръци. Коректни! Благодарим Ви!

Gergana Videva

Отлично качество и бърза изаботка ! Благодаря ви !
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Безкрайна спирала?

Фототапетът "Безкрайна спирала" е впечатляваща 3D декорация, която вплита разпръснати триизмерни сфери в изградена безкрайна спирала. Цветовете на тапета са изключително елегантни - бяло и сиво, което добавя изтънченост и модерност на всяко помещение.

Този фототапет по ваш размер е идеален за различни помещения като хол, офис, спалня или дневна. Безкрайната спирала, образувана от триизмерните сфери, придава усещане за движение и динамика на стената. Той може да създаде вълнуваща и модерна атмосфера, която ще привлича погледите и вниманието на всеки, който влезе в помещението.

В зависимост от предпочитанията и стилът на интериора, този фототапет може да бъде използван като акцент на една стена или да се приложи на всички стени, за да създаде впечатляваща фокална точка в стаята. Благодарение на своята тримерни ефект, тапетът допринася за усещане за простор и дълбочина, което прави помещението по-живо и интересно.

Фототапетът "Безкрайна спирала" е идеален избор за хора, които ценят съвременния дизайн и желаят да внесат уникалност и стил в своите пространства. Той създава вълнуваща визуална симетрия, която ще допълни вашата обстановка и ще превърне стените в художествено изящество.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Безкрайна спирала" е подходящ за различни помещения, като хол, офис, спалня и дневна. Той може да се използва в домашни или професионални обстановки, където желаете да добавите усещане за модерност и изтънченост. Благодарение на своите бяло-сиви цветове и тримерния дизайн, тапетът създава вълнуваща фокална точка в стаята и допринася за усещане за простор и дълбочина. Независимо от интериорния стил, този фототапет ще придаде на помещението вашата уникалност и ще привлича погледите на всеки, който го посети.

Цена:
38 00 лв