Фототапет Беринис

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10351350
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 13 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Стелиана Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Силвия Илиева

Много бързи и коректни .Обадиха се да кажат кое как ще бъде и изпълниха вс което искам.

Искрена Петрова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Гергана Красимирова

Много съм доволна от качеството и изпълнението на поръчката. Браво! Ще поръчаме отново в най-скоро време.

Наджие Джемалова

Много благодаря за календарите и подаръците,както винаги сте се справили отлично!

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift.  За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Беринис?

Фототапетът "Беринис" представлява изключително стилен и модерен избор за офис хол, спалня или други помещения, където желаете да създадете усещане за простор и елегантност. Тапетът се отличава с впечатляващ 3D ефект, който придава дълбочина на изображението и визуално прави стаята по-голяма.

Основният мотив на тапета е тунел, в който може да се забележи игриво движение на сфери, които наподобяват бели перли. Тези сфери придават на тапета допълнително измерение и въздействие. Комбинацията от бял и светло сив цвят придава на дизайна мекота и същевременно елегантност.

С 3D тапет "Беринис" ще създадете интериор, който впечатлява и въздейства на сетивата. Визуалното усещане за дълбочина и движение ще добави динамичност и живост на стените, докато цветовата комбинация създава хармоничност и спокойствие.

Изборът на този тапет е отличен начин да превърнете обикновеното помещение в уютна и впечатляваща среда. Неговите триизмерни ефекти създават вълшебно преживяване и придават изтънченост на интериора. Безспорно, тапетът "Беринис" е стилен и съвременен избор за всеки, който цени красотата и иновациите в дизайна на интериора.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Беринис" е подходящ за различни помещения и интериори, включително офис холове, спални и други жилищни пространства. Той е идеален за тези, които търсят модерен и стилен дизайн, който визуално увеличава стаята. Тапетът създава въздушност и дълбочина благодарение на 3D ефекта и сферите, които летят в тунела. Цветовата комбинация от бяло и светло сиво добавя спокойствие и елегантност. С "Беринис" можете да превърнете всяко помещение в стилно и впечатляващо пространство.

Цена:
38 00 лв