Фототапет Бодливи сфери

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10424341
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евелина Ковачева-Чолакова

Супер качество ,за пръв път поръчвам,но съм очарована !Бързи и коректни!

Бисерка Йорданова

Качествена изработка, всичко е изпипано до детайли, бърза и коректна доставка, добра комуникация!

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Velislava Tsvetkova

Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря!

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Михаела Иванова

Получих поръчката си! Календарите са уникални сами по себе си! Много сме доволни, бих поръчвала всеки път от вас! Весели празници!

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.

Д. Атанасова

Календарите са страхотни, поръчах без анимационни герои, но качеството е супер. Подаръците също са много добри. Благодаря и за бързото изпълнение на поръчката. Успех!

Preslava Ivanova

Точни, коректни и много бързо обслужване. Много високо качество на календарите. Благодаря!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Бодливи сфери?

Фототапетът "Бодливи сфери" е перфектното допълнение към вашия хол, офис, ресторант, трапезария или дневна. Този тапет съчетава елегантността и иновативността на 3D дизайна, създавайки вълнуващ визуален ефект върху стените.

Основният мотив на тапета са триизмерни сфери, които придават изключителна дълбочина и перспектива на пространството. Сферите са изобразени в бледо зелени и по-тъмно зелени нюанси, които създават хармоничен и успокояващ външен вид.

Бледо зеленият цвят придава свежест и спокойствие, докато по-тъмно зеленият цвят добавя дълбочина и мистерия към общата атмосфера. Комбинацията от тези два оттенъка прави тапета подходящ за различни интериорни стилове и допринася за елегантността и стилната обстановка на помещението.

Този 3D тапет е не само функционален, но и изкусителен елемент на декорацията. Съчетавайки съвременен дизайн и впечатляващи визуални ефекти, "Бодливи сфери" тапетът привлича вниманието и създава уникално преживяване за всеки, който го забележи.

Независимо дали искате да освежите интериора на своя дом, офис или обществено пространство, фототапетът "Бодливи сфери" е изборът, който ще привлича възхищението на всички около вас. Внесете изтънченост и модерен шик във вашето пространство с този впечатляващ 3D тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Бодливи сфери" е подходящ за хол, офис, ресторант, трапезария или дневна стая. Той ще придаде свежест и стил на всяко от тези помещения. Съчетавайки 3D дизайн и бледо зелени и по-тъмно зелени цветове, тапетът създава вълнуващ визуален ефект и придава дълбочина на стените. Независимо дали искате да обновите своя дом, да създадете професионална атмосфера в офиса си или да добавите стил в ресторанта или трапезарията си, този тапет е перфектният избор за вас.

Цена:
38 00 лв