Фототапет В пространството

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10304362
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 1 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Krasimira Slavcheva

Блатодаря ви за перфекционизма, впечатлена съм от вашата креативност и бързо изпълнение на поръчката ми! Отново бих ползвала вашите услуги, при това с най-голямо удоволствие! Бъдете здрави и успешни!

Milena Taneva

Много съм доволна от крайният резултат на моята поръчка. Благодаря ви!

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Ивета Петрова

Бързи, любезни и със страхотно качество продукти ! Препоръчвам с две ръце !!

Г. Костадинова

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви! ❤

Medi Mehmedova

Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Пламена Василева

Много съм доволна,много бързо и качествено обслужване. препоръчвам
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет В пространството?

Фототапет В пространството представлява вълнуващо 3D изображение, което ще добави стил и дълбочина на всяка стая. Неговата характеристика е наличието на големи бели сфери, които се левитират в пространството. Тези сфери създават визуален ефект на непрекъснато движение и лекота.

Зад тези големи сфери можете да забележите впечатляващи колони, които добавят допълнителна дълбочина и перспектива на изображението. Колоните се виждат ясно и създават впечатление за огромно пространство зад тях. Тапетът има изключително реалистичен вид, който ще ви отведе в абстрактно измерение, пленяващо окото и предизвикващо интерес.

Цветовете, използвани в тапета, са бяло и светло сиво. Тази комбинация на нюанси придава елегантност и модерен вид на всяко помещение. Белият цвят символизира чистота и спокойствие, докато светлосивият добавя нюанси от изисканост и сдържаност. Тази палитра прави тапета подходящ за всяка стая във вашия дом или офис - хол, спалня, дневна, кухня или офис.

Избирайки този 3D тапет, ще внесете хармония и съвременен дизайн във вашето пространство. Големите бели сфери и впечатляващите колони ще създадат уникален фокус и визуален интерес. Независимо дали искате да създадете спокойна обстановка или да внесете доза съвременно изкуство, този тапет е отличен избор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет е подходящ за всяко помещение във вашия дом или офис. Благодарение на своята елегантност и модерен вид, той може да бъде използван в хола, спалнята, дневната, кухнята или офисното пространство. Неговите големи бели сфери и колони придават дълбочина и стил на интериора, докато цветовата комбинация от бяло и светло сиво добавя изисканост и спокойствие. Независимо от избрания стил на вашия интериор, този тапет ще придаде хармония и визуален интерес на всяка стая.

Цена:
38 00 лв