Фототапет Галатея

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10388198
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 21 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Emily Ivanova

Благодарности на целия екип,всичко е прекрасно!!!

Пламена Димитрова

Прекрасен календар. Изработката е много качествена, както и използваните материали. Поръчахме и на следващия ден бяха при нас календарите и подаръците към тях. Много сме доволни цялото семейство. Препоръчваме!

Violeta Todorova

Страхотни и много бързи. Препоръчвам на всички

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Христина Д. Караколева

Благодаря за прекрасните календари, коректно и перфектно отношение!

Надя Николова

Благодаря за календарите и подаръците към тях. Страхотни са! :)

Десислава Стоянова

Много съм доволна, изключително бърза доставка

Denica Hristova

Днес ми се доставиха календарите. Много съм доволна, отлична изработка и изпълнение, препоръчвам

Iliyana Mihaylova

Изключителен професионализъм! Бързо и коректно обслужване, прекрасна изработка!!!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Галатея?

Този 3D фототапет, наречен "Галатея", предлага уникално визуално изживяване и е подходящ за различни пространства като спалня, дневна, офис или ресторант. Съчетавайки сиво и бяло, тапетът въздейства със своята стилна и същевременно съвременна визия.

Централният мотив на тапета е тунел с правоъгълна форма, който привлича вниманието и създава илюзията за пространство и дълбочина в стаята. Вътре в тунела са разпръснати големи бодливи сфери, които създават уникална текстура и интересен контраст в дизайна. Тези елементи придават на тапета допълнителна динамика и живост.

Тапетът "Галатея" е идеален за създаване на модерна и изискана атмосфера. Сивите и белите цветове могат да бъдат лесно комбинирани с различни интериорни стилове и допълнения. Те създават спокоен и елегантен фон, който допълва мебелите и аксесоарите в стаята.

Този 3D фототапет може да създаде впечатляващ фокусен пункт в стаята, като същевременно добавя интерес и характер. Неговата уникална визия ще привлече вниманието на гостите и ще създаде разговорни теми. Независимо дали го използвате в домашна среда или комерсиално пространство, тапетът "Галатея" ще придаде усещане за иновативност и стил.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът?

Тапетът "Галатея" е подходящ за всякакви интериори, включително спални, дневни, офиси и ресторанти. Неговият стил и цветова комбинация от сиво и бяло го правят универсален и лесно комбинируем с различни интериорни стилове и мебели. Тапетът с тунела и бодливите сфери създава впечатляващ фокусен пункт в стаята и добавя динамика и интерес към пространството. Независимо дали се използва в домашна обстановка или комерсиално пространство, тапетът "Галатея" допринася за модерен и елегантен вид на стаята.

Цена:
38 00 лв