Фототапет - Геометрична вихружка

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-06
5.00
794

Фототапет – Геометрична вихружка.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 3 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Боряна Цветкова

Благодаря Ви много за календарите и прекрасните подаръци. Както винаги 7ма година вече всичко е перфектно.

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Нанси

Много съм доволна!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Dessislava Valentinova

Страхотно обслужване, очарована съм :)

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Desislava Andonova

Обслужване, качество, бърза доставка - всичко на страхотно ниво. Препоръчвам

Radoslava Tsvetanska

Искам да благодаря за страхотните календари, които изработихте за нас! Изключително качество и коректност на много добра цена! Благодаря и за подаръците - малки календарчета и ключодържател! Много успехи през Новата година!

Стели Стоичкова

Днес получих календарите.Страхотни и с много добро качество.Препоръчвам!
Допълнителна информация

Фототапет - Геометрична вихружка, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Геометрична вихружка?

Представете си, че сте влязъл в един свят на изчистена елегантност и хармония, където геометрията се превръща в изкуство. Тапетът, който ви привлича, предлага уникално изживяване на пространството и ви потапя в безкраен тунел от спирални форми.

Този фантастичен 3D тапет въздейства със своите бяло-сиви нюанси, които допринасят за неговата семпла и модерна естетика. Цветовата комбинация създава усещане за спокойствие и хармония, което го прави идеален за всяко помещение, включително офис, спалня и хол.

Спиралните форми в тапета създават оптически ефект на безкрайност, който ви предизвиква да се потопите в измеренията на пространството. Въртящите се вихрушки създават впечатление за движение и се отразяват на играта на светлина и сенки в стаята. Тази безкрайна спирала създава вълнуваща визия, която привлича погледа и предизвиква въображението.

Тапетът е създаден с цел да ви предостави уникално преживяване, където геометрията среща изкуството. Той преобразява пространството, добавяйки му елегантност и стил. Независимо дали го използвате в домашна обстановка или в офис, този геометричен 3D тапет ще впечатли всеки със своята изисканост и модерност.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този геометричен 3D тапет е подходящ за различни помещения. Благодарение на своите бяло-сиви цветове и стилни спирални форми, той се вписва перфектно в офиси, спални и холове. В офиса ще създаде съблазнителна и вдъхновяваща атмосфера, в спалнята ще подчертае усещането за спокойствие и релакс, а в хола ще добави изисканост и модерен акцент. Независимо къде го поставите, този тапет ще привлече вниманието със своята уникална визия и ще добави стил и хармония във всяко помещение.

Цена:
38 00 лв