Фототапет Ивет

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10306017
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

В Христова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Венета Огнянова

Благодаря Ви за хубавите календари, както и за бързата изработка

Светлана Йовчева

Много красиви тениски и бодита, разнообразни, за всеки вкус, за всеки повод и с много чувство за хумор!

Цветелина Цокова

Благодаря за календарите и подаръците към тях

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!

Лилия Скримова

Поръчвала съм бебешко боди, а сега и детски календари, много съм доволна и от двете! Коректни, бързи и отзивчиви. Препоръчвам Ви и определено бих поръчала от Вас отново!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Ивет?

Фототапетът "Ивет" представлява впечатляващ 3D тапет със завладяващи геометрични фигури. Изображението включва разпръснати сфери, които придават на тапета триизмерност и живост. Фонът е обгърнат от бледозелени вълнообразни линии, които създават усещане за движение и динамичност.

Този изключителен тапет е подходящ за различни помещения като хол, спалня, офис или дневна. Неговият дизайн и цветова гама добавят съвременност и стил на интериора. Благодарение на своята уникална тримерност, тапетът "Ивет" създава вълшебна атмосфера и може да стане фокусен пункт във всяко помещение.

Съчетавайки сферите и вълнообразните линии, този тапет предоставя хармонична комбинация от абстракция и геометрия. Бледозеленият цвят добавя нежност и спокойствие към цялостната визия на тапета.

Фототапетът "Ивет" е не само функционален, но и естетически привлекателен. Той ще внесе уникален и модерен акцент във вашия интериор и ще превърне всяко помещение в едно вдъхновяващо пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Ивет" е подходящ за различни помещения, включително хол, спалня, офис и дневна. Неговият стилен и съвременен дизайн ще придаде уникален акцент и атмосфера на всяко от тези помещения. Той може да се използва като тапет в кухнята, за да подчертае и освежи интериора, добавяйки триизмерност и живост. Бледозеленият цвят и абстрактните форми го правят подходящ избор за създаване на хармония и спокойствие във вашето пространство.

Цена:
38 00 лв