Фототапет Летящи кубове

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10061906
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет Летящи кубове, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 11 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Лора Иванова

Прекрасни календари и подаръчета! Добро качество! С удоволствие ще се възползвам от услугите отново!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря!

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Kristina Dimitrova

Супер доволна съм! Много бързи и коректни.

Антония Карабашова

Много съм доволна от всичко, което съм поръчала! Професионалисти!

Desislava Mincheva

Много са добри и бързи. Препоръчвам ги!

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Летящи кубове?

Фототапетът "Летящи кубове" е изключително впечатляващ и модерен арт тапет с 3D ефект. Неговият дизайн включва триизмерни кубове, които се простираят в светло сив цвят, наподобяващ мрамор. Тези кубове създават усещане за пространство и перспектива.

Но нещо повече, върху някои от кубовете се появява бледо изображение на лице в профил. Това придава на тапета интригуващ и мистериозен елемент, който привлича вниманието и провокира въображението. Лицето върху кубовете може да бъде разглеждано като тайнствено присъствие, което наблюдава и открива тайни.

Фонът на тапета представлява светло сиви стени, които допълнително подчертават кубовете и дават на цялостната композиция изчистен и съвременен вид. Свързването на светло сивия цвят с мраморния ефект и мистериозното лице създава един интригуващ контраст, който ще привлича погледите и ще предизвиква интерес.

Този фототапет е идеален за различни помещения като хол, спалня, офис или трапезария. Той може да добави стил и елегантност към всяка стая, като същевременно придава обем и дълбочина. Тапетът ще създаде усещане за простор и ще направи помещението по-живо и интригуващо.

Избирайки този арт тапет с 3D ефект, ще добавите уникалност и модерност към интериора си. Той може да бъде използван като акцентна стена или да бъде поставен върху всички стени, в зависимост от предпочитанията ви. Независимо от начина, по който го приложите, фототапетът "Летящи кубове" ще създаде вълнуваща и стилна обстановка във вашия

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за декориране на различни помещения като хол, спалня, офис или трапезария. Създава усещане за простор, дълбочина и модерен стил.

Цена:
38 00 лв