Фототапет - Лукс

Флис - Канаваца
Код wall-3D-20
5.00
694

Фототапет – Лукс.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Фототапет - Лукс, изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Лукс ?

Фототапет за всекидневна Лукс е впечатляваща 3D декорация, която ще придаде изключителен вид на всяка стая в дома или офиса. Той представлява шестоъгълници със завладяващ 3D ефект, който визуално разширява пространството и придава дълбочина на стените. Със своята уникална визия, този тапет е подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис.

Цветовата палитра на тапета включва черно, сиво, зелено и бежово, което му придава смесица от модерен и елегантен вид. Черната и сивата добавят стил и изисканост, докато зеленото и бежовото допринасят за природно усещане и спокойствие в стаята.

Този тапет е перфектен за създаване на акцентна стена или за придаване на допълнителна дълбочина и интерес към цялостния интериорен дизайн. Всички шестоъгълници се вплитат в сложни и хармонични мотиви, които привличат погледа и оживяват стените.

С високотехнологичния 3D ефект, този тапет не само придава визуално привлекателен вид на стените, но създава и илюзия за пространство и дълбочина. Тапетът е изработен от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на износване.

С тапет Лукс ще добавите изтънченост и модерна нотка в интериора си, създавайки единствена атмосфера в стаята. Независимо дали търсите стилен акцент или цялостен интериорен дизайн, този 3D фототапет е идеалното решение за вас.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D фототапет е подходящ за всяка стая в дома или офиса. Можете да го използвате в спалнята, всекидневната, хола, коридора, кухнята или офиса. Благодарение на своята впечатляваща визия и разнообразие от цветове, тапетът ще добави стил и елегантност към всяко помещение. Независимо дали търсите акцент на стена или цялостен интериорен дизайн, този тапет е идеалният избор за да преобразите декора във вашата спалня, дневна, офис или друго помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв