Фототапет Необикновени фигури

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10208708
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 2 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Здравка Иванова

Бърза и професионална изработка! Благодаря Ви за радостта, с която ни дарихте!

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Alexander Kraev

Благодаря за бързата и качествена изработка на поръчаните календари! Перфектно отношение към клиента!

Елеонора Андонова

Днес и аз получих своите календари. За пореден път са страхотни ,а вие отново оправдахте очакванията ни. Весели празници и още много доволни клиенти☃️

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Необикновени фигури?

Този абстрактен тапет е проектиран със забележителен триизмерен ефект и геометрични фигури, които придават на стените уникална визуална дълбочина. Тапетът е идеален за различни помещения като хол, офис, коридор, всекидневна и кухня. Цветовата комбинация на бяло и светло сиво добавя изтънченост и създава свеж и съвременен външен вид.

Геометричните фигури на тапета създават още по-голямо усещане за движение и динамичност. Този стил е подходящ както за модерни, така и за класически интериори, като добавя допълнителен акцент и интригува гостите със своята нестандартна визия.

Тапетът с триизмерен ефект не само придава естетическо удоволствие, но също така може да трансформира стаята, като я въздейства визуално и я прави по-просторна. Със своите многобройни геометрични форми, този тапет предлага невероятно съчетание на стил, модерност и изкуство.

Независимо дали искате да освежите интериора си или да добавите изящество в офисното пространство, този тапет е отличен избор. Той може да създаде атмосфера на съвременност и индивидуалност, което прави всяко помещение по-привлекателно и уютно.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет с геометрични фигури и триизмерен ефект е подходящ за различни интериори и помещения. Той може да бъде използван в хола, офиса, коридора, всекидневната или кухнята. Благодарение на своята съвременна визия и изчистен цветови палитра от бяло и светло сиво, тапетът се вписва перфектно както в модерни, така и в класически стилове. Неговите геометрични фигури и триизмерен ефект добавят интерес и изисканост във всяко помещение, правейки го по-привлекателно и стилно.

Цена:
38 00 лв