Фототапет Оптични илюзии

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10306865
5.00
794

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Янева

Супер качество и бърза изработка! Препоръчвам!

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Kremena Zlateva

Благодаря за наградата. Календарите са страхотни

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Оптични илюзии?

Тапетът с триизмерни сфери представлява фототапет с оптични илюзии и визуална дълбочина.

Тапетът включва тримерни сфери с различни размери, които създават впечатлението за пространство и перспектива. Зад тези сфери се разкриват сиви колони, които приличат на тунел. Цветовете на тапета са в основно сива гама с кремаво-бял оттенък, което му придава стил и елегантност.

Този тапет е особено подходящ за хол, дневна, офис или коридор, както и за по-малки пространства. Той има способността да визуално разшири малките помещения, като добавя дълбочина и пространство чрез оптичните илюзии, създадени от тримерните сфери и колони.

Съчетавайки сивата и кремаво-бялата палитра, този тапет предлага съвременен и стилен външен вид, който може да се хармонизира с различни интериорни стилове. Той може да създаде усещане за спокойствие и релаксация, особено ако се комбинира с подходящи мебели и декоративни елементи.

Независимо дали сте на работа в офиса или се наслаждавате на времето си в хола, този тапет може да добави изтънченост и интерес към визията на стените във вашия интериор. Със своята визуална дълбочина и привлекателни детайли, тапетът с оптични илюзии ще привлича вниманието и ще създава уникална атмосфера във всяко пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът с оптични илюзии и визуална дълбочина е подходящ за различни интериорни пространства. Той може да се изпозлва като тапет за хол, дневна стая, офис или коридор. Поради своите триизмерни ефекти, тапетът е особено подходящ за малки пространства, тъй като създава впечатление за по-голямо пространство и дълбочина. Независимо дали го поставите в домашна среда или в офис, този тапет ще придаде стил и интерес към стените, създавайки вълшебна и уникална атмосфера.

Цена:
38 00 лв