Фототапет - Преплетени цветове

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-19
5.00
794

Фототапет – Преплетени цветове.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

5 поръчки за последните 16 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Нина Кудинева

Много добре е наместена снимката ми! Много благодаря за професионалния съвет за избор на снимка!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Гьоксер Ахмедова

Качествени, експедитивни и коректни - наистина страхотни!!!

Eli Dimitrova

Благодаря за прекрасните календари! За поредна година си поръчам от вас и съм много доволна винаги сте бързи и коректни. Страхотни сте! Препоръчвам!

Zornica Petrova

Благодарим за календарите!Страхотни са!Подминахте очакванията ни ❤

Veneta Todorova

Както винаги професионализъм. Календарите са чудесни. Благодаря за подаръците❤

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Yovka Geneva

Благодаря Ви за страхотните календари, които направихте за нас. Благодаря на целия екип за страхотното обслужване.

Evgeniya Stoilova

Благодаря, календарите са страхотни!!!
Допълнителна информация

Фототапет - Преплетени цветове , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Преплетени цветове ?

3D тапет с преплетена триизмерна плетеница , е подходящ за използване в спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня и офис. Цветовата гама на тапета включва светло и тъмно кафяво, светло зелено и бяло.

Триизмерната плетеница, изобразена върху тапета, придава на стените на помещението дълбочина и текстура. Тази визуална илюзия създава интересен и модерен вид, който може да промени цялостната атмосфера в стаята. Преплетените цветове на плетеницата придават допълнителна сложност и изразителност на дизайна.

Светло кафявите и бежови нюанси добавят топлина и уют към помещението, докато тъмно кафявото придава по-силна и дръзка атмосфера. Светло зелените акценти освежават интериора и придават природен и живописен ефект. Бялото, което се използва в преплетената плетеница, допринася за по-ясен и просторен вид на помещението.

Този 3D тапет е подходящ избор за хора, които търсят модерен и уникален дизайн, който да промени визията на техните стени. Той може да бъде приложен в различни интериорни среди, като спални, всекидневни, холове, коридори, кухни и офиси. Със своите богати цветове и текстури, този тапет е възможност за създаване на стилна и впечатляваща обстановка.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет с преплетена триизмерна плетеница е подходящ за спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня и офис. Със своите свежи цветове и уникален дизайн, тапетът може да осигури интересен акцент и да промени визията на стените във всяко от тези помещения. Независимо дали искате да създадете уютна обстановка в спалнята си, модерно помещение в офиса или стилна кухня, този 3D тапет е отличен избор.

Цена:
38 00 лв