Фототапет Триизмерни перли

Флис - Канаваца
Код wall10034931
5.00
694

Уникален фото тапет, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 23 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триизмерни перли?

Триизмерният тапет с бели перли е вълнуващ и елегантен избор за различни помещения като хол, офис, дневна, кухня или спалня. Тапетът съчетава изключителна красота и интересен дизайн, който привлича погледа.

Основната характеристика на този тапет се крие в комбинацията от бели перли и изображението на вълнообразни линии в задната плоскост. Тези линии създават вълбочина и тримерност, като внасят допълнителна динамика в картината. Цветовата палитра е изградена от нежни бели и сиви нюанси, които придават изисканост и създават благоприятна атмосфера.

Тапетът е проектиран да привлича вниманието и да създава усещане за простор. Белият цвят и перлите придават светлина и блестящ ефект, като допълнително осветляват помещението и го визуално увеличават. Съчетанието на белия и сивия цвят създава хармонична и модерна атмосфера, което прави този тапет подходящ за различни стилове на интериор.

С изразителния си дизайн и вълнуваща визия, тапетът с бели перли и вълнообразни линии е идеално допълнение към вашата декорация. Той представлява съвременен и стилен избор, който може да трансформира всяко помещение в уютно и впечатляващо пространство.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този триизмерен тапет с бели перли и вълнообразни линии е подходящ за различни пространства и стаи в дома или офиса. Може да се използва в хола, офиса, дневната, кухнята или спалнята. Неговият модерен и стилен дизайн ще добави изисканост и динамика към интериора. Белите перли и светлите цветове ще осветлят помещението и ще създадат усещане за простор. Тапетът предлага възможност за създаване на уютна и впечатляваща обстановка във всяко помещение.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв