Фототапет - Триизмерни форми в сиво

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-s-118
Колекция Art Gift Decor
5.00
794

Уникален Фототапет – Триизмерни форми в сиво, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 10 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мими Любен Петрови

Приятели, препоръчвам ви да ползвате Персонални подаръци Art-Gift! Много съм доволна. Това което поръчате това получавате, коректни и учтиви.

Хрис Тина

Препоръчвам с две ръце ❤️

Гери Христова

Искрено благодарим за невероятните календари и ключодържатели! Страхотно качество и професионализъм!

Qna Sabeva

Благодаря ви, доволна съм и ви препоръчвам!

Petia Bolnova

Календарите са супер, а екипа много коректен! Браво продължавайте да ни радвате с нещата които правите!!!

Патриция Ангова

За втора година поръчваме от Вас с моя приятелка. Доволна съм догодина пак ще се възползвам от услугите Ви. Точни, бързи и коректни. Браво

Ася Димитрова Чуклева

За пореден път поръчвам от вас и съм изключително доволна! Благодаря ви!

Детелина Рангелова

Благодаря от сърце за прекрасните календари!

Теодора Тотева

Страхотни календари получих, Благодаря! Силно препоръчвам, бърза изработка

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триизмерни форми в сиво?

Този тапет за офис е украсен с триъгълници, които създават голяма мозайка с триизмерни форми. Цветовата гама е в светло и тъмно сиво.

Триъгълниците на тапета образуват уникални геометрични мотиви, които създават впечатление за тримерност и дълбочина. Този 3D ефект може да внесе интерес и динамизъм във вашата стая. Мозайката, създадена от триъгълниците, придава на тапета модерен и стилен вид.

Цветовата комбинация на светло и тъмно сиво е класическа и елегантна, което го прави подходящ за различни пространства като офиси или холове. Сивият цвят има спокоен и успокояващ ефект, който може да помогне за създаването на приятна обстановка в стаята.

Тапетът с триизмерни триъгълници в светло и тъмно сиво е идеален избор за хора, които ценят съвременния дизайн и искат да добавят уникален акцент в интериора си. С помощта на този тапет можете да трансформирате обикновено пространство в модерно и изискано място за почивка и работа.

Независимо дали сте на работно място или в домашна обстановка, този 3D тапет ще добави допълнителна доза стил и красота към вашата стена. Неговите тримерни форми и изчистеният дизайн ще привличат вниманието на всеки, който го види. Бъдете готови да се насладите на уникалността и визуалния ефект, който този тапет предлага.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет с триизмерни триъгълници в светло и тъмно сиво е подходящ за различни интериори. Можете да го използвате в офиси, където ще придаде модерност и стил на работното пространство. Също така, той е идеален за холове, където може да се превърне в единствен акцент в стаята. Благодарение на своя 3D ефект и класическата цветова комбинация, този тапет създава елегантна и спокойна обстановка във всяко пространство, където е поставен.

Цена:
38 00 лв