Фототапет Триизмерни шестоъгълници

Флис - Канаваца
Продуктов код wall10286463
5.00
794

Уникален Фототапет Триизмерни шестоъгълници, подходящ за всеки вид помещение. Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

4 поръчки за последните 14 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мелиса Мехмедова

Получихме си календара, страхотни са препоръчвам!!!!

Ивелина Георгиева

Много съм доволна!

Borislava Kostova

Благодаря за календарите и подаръците. Страхотни са и точно навреме за новата година. Весели празници

Nadezhda Blagova

Страхотно обслужване, бързо изпълнение, дори по време на празници! Със сигурност ще поръчваме и в бъдеще.

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Vania Koleva

Сърдечно ви благодаря за календарите Много бърза и коректна доставка А изработката надминава очакванията ми Благодаря ви

Виктор Йорданов

Na men mi хaresa klyчo dargatela

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Aleksieva Geri-meri

много благодаря за хубавите календари бързи и коректни благодаря още веднъж

Vanya Tasheva

Благодаря за коректността! Доволна съм от поръчката си �
Допълнителна информация

Висококачествен Фототапет , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Триизмерни шестоъгълници?

Едно интересно предложение за тапет за офис или хол. Той привлича вниманието си със своята модерна и изчистена визия.

Тапетът е изработен в черен цвят, а разпръснатите по него шестоъгълници придават тримерност и динамичност на дизайна. Въпреки че цветът е тъмен сив, фонът създава усещане за дълбочина и пространство, което го прави подходящ избор за пространства, които желаят да добавят малко елегантност и стил.

Това елегантно изпълнение на тапета създава съчетание между смелост и сдържаност, което е идеално за професионални среди като офиси или домашни холове. Тапетът може да подчертае съвременната атмосфера в пространството и да му придаде усещане за индивидуалност и уникалност.

С шестоъгълните форми и абстрактния дизайн, този тапет е сигурен начин да привлечете погледите и да добавите интерес към вашето работно или жилищно пространство. Той може да служи като стилен акцент или фонова стена, което го прави вариант, който ще впечатли всякакъв вид посетители.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този тапет е подходящ за офиси, рецепции, лобита и домашни холове. Той добавя модерен и стилен акцент към интериора, съчетавайки черен цвят и тримерни шестоъгълници върху тъмно сив фон. Излъчва атмосфера на елегантност и индивидуалност, привличайки вниманието и придавайки динамичност на пространството.

Цена:
38 00 лв