Фототапет - Триъгълна еуфория

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-08
5.00
794

Фототапет – Триъгълна еуфория.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

2 поръчки за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Диана Начева

Днес си получихме календарите.Страхотни са.Благодарим за бързината и коректността.Весели празници!

Silviq Petrova

Много благодарим за бързата и страхотна изработка на календарите и подаръците.

Miglena Dimitrova

За втора година поръчвам от вас и съм изключително доволна! Коректни и мн бързи!

Мирела Стайкова

Изключително съм доволна! Точни , бързи и коректни. Благодаря на целия екип. Препоръчвам !!!

Юлияна Паунова

Страхотно качество, много съм доволна :) Благодаря за подаръчетата :)

Ирена Гоневска

Календарите ми са страхотни! Много ви благодаря за бързината и за качеството! За 3 та година си поръчвам от вас и оставам доволна! Весели празници на целият ви екип!

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!

Miroslava Vladova

много бърза поръчка благодаря ви

Михаела Божанкова

Страхотни календари! Бърза изработка, перфектно качество, добра цена. Много съм доволна и бях приятно изненадана колко бързо се случи всичко. Благодаря! :-) �
Допълнителна информация

Фототапет - Триъгълна еуфория , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Триъгълна еуфория ?

Тапет за офис "Триъгълна еуфория" е 3D тапет със забележителен дизайн, който изобразява триъгълници с ефект на триизмерно изображение. Този тип тапети се отличават със своята способност да създават илюзията за дълбочина и пространство, което прави стаята по-жива и интересна.

Цветовата палитра на тапета включва тъмни и светли сиви нюанси, комбинирани с бяло. Тези цветове са класически и елегантни, което ги прави подходящи за всяка стая в дома или офиса. Тъмните сиви цветове придават усещане за солидност и стабилност, докато светлите сиви и бели цветове осигуряват свежест и простор.

Този тапет може да бъде използван в различни помещения като спалня, всекидневна, хол, кухня, коридор или офис. Въпреки, че е предназначен да бъде използван за стена, той може да създаде уникална атмосфера и впечатление във всяка стая.

Тапетът "Триъгълна еуфория" създава съвременно излъчване и ще бъде привлекателен акцент във вашият дом. Той предлага комбинация от красота, стил и динамичност, което го прави идеален за тези, които търсят модерност и иновативност в дизайна на интериора.

Съчетайки изразителния дизайн с впечатляващия 3D ефект, тапетът "Триъгълна еуфория" ще добави уникален и стилно завършен вид на вашата стена. Независимо дали искате да създадете акцент в конкретна стая или да промените цялостния дизайн на интериора, този 3D тапет е изборът, който ще впечатли всеки, който го види.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Тапетът "Триъгълна еуфория" е подходящ за различни помещения в дома или офиса. Благодарение на своя 3D ефект и стилен дизайн, той може да бъде използван в спалнята, всекидневната, хола, кухнята, коридора или офиса. Съчетавайки тъмни и светли сиви цветове с бяло, тапетът предлага класическа и елегантна визия. Независимо от това дали искате да добавите акцентна стена в дадена стая или да обновите цялостния интериор, тапетът "Триъгълна еуфория" е стилен избор, който ще придаде на помещението уникален и модерен вид.

Цена:
38 00 лв