Фототапет - Хаус в симетрията

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-28
5.00
794

Фототапет – Хаус в симетрията.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 4 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Моника Веселинова

Поръчка днес-доставка утре,експресна работа,при необходимост!Качествени и много сладки дрешки!Мило,компетентно и своевременно отношение,с персонален подход!Благодаря ❤️

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Mariella Pramova

Много ви благодаря за професионалното обслужване, календарите сте ги направили просто страхотни, много съм доволна със сигурност пак ще поръчам от вас! Бъдете здрави!

Гергана Траянова

Получих календарите, страхотни са, благодаря и продължавайте да творите

Мая Колева

Страхотни календари, но липсваха част от подаръците.

Lyudmila Trifonova

За поредна година поръчвам календари и те отново са страхотни! Благодаря за бързата и качествена работа, както и за подаръците, които с всяка година се увеличават :)

Люси Слав

Невероятни професионалисти. Бързина, качество, професионализъм. Адмирации! Невероятен екип, заслужаващ доверие, уважение и благодарност. Спечелихте ме и ще се възползвам от услугите ви и за напред!

Teodora Docheva

Благодаря за коректното отношение. всичко е много красиво. Весели празници!

Adriana Nikolova

За трета поредна година поръчвам календари от вас. Мило отношение, бърза работа и добра изработка!

Sabrie Niazieva

Най добрите и най точните
Допълнителна информация

Фототапет - Хаус в симетрията , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени. 

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Хаус в симетрията ?

3D тапет "Хаус в симетрията" представлява стилно и модерно решение за декорацията на различни стаи като спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Той съчетава разнообразни правоъгълници в тъмно и светло кафяво, бежово и жълто, създавайки интересен визуален ефект.

Цветовата палитра на тапета е изискана и създава уютна атмосфера в стаята. Тъмните нюанси на кафявото придават усещане за топлина и стабилност, докато светлите оттенъци на бежовото и жълтото добавят светлина и свежест на общия дизайн.

Модерният дизайн на правоъгълниците е подходящ за съвременни интериори и създава визуален интерес. Оптическият ефект на симетрията внася баланс и хармония в стаята.

Този 3D тапет не само ще промени външния вид на вашата стая, но също така може да създаде усещане за простор и дълбочина. Той е лесен за поставяне и поддръжка, като осигурява дълготрайна и издръжлива декорация за вашата стена.

Фототапетът "Хаус в симетрията" е изключително подходящ за хора, които се стремят към модерен и изискан интериор. Той ще създаде уникално пространство и ще добави стил и хармония във всяка стая, където бъде поставен.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Фототапетът "Хаус в симетрията" е подходящ за всяка стая, включително спалня, всекидневна, хол, коридор, кухня или офис. Със своите модерни и изискани дизайн и цветова палитра в тъмно и светло кафяво, бежово и жълто, той може да създаде уютна и стилна обстановка във всяко помещение. Без значение дали търсите тапет за дома или офиса, този 3D тапет ще добави интерес и хармония към интериора, създавайки визуален ефект и усещане за простор.

Цена:
38 00 лв