Фототапет - Шестоъгълници 2

Флис - Канаваца
Код wall-3D-22
Колекция Art Gift Decor
5.00
694

Фототапет – Шестоъгълници 2.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

1 поръчка за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Безплатна визуализация за вашите стени

Заснемете участъка от стаята, където искате да поставите тапет. Качете вашата снимка чрез формуляра по-долу. Нашият дизайнерски екип ще създаде персонализирана интериорна визуализация безплатно според вашите предпочитания.

Моля, изпратете вашата снимка във формат jpeg, jpg, png. Големината на файла не трябва да надвишава 32 MB.

Мнения от клиенти

Фототапет - Шестоъгълници 2 , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет Шестоъгълници 2?

Докоснете магията на уникалния интериор с нашия мистериозен 3D тапет. Забъркайте цветовете на въображението си, благодарение на разнообразието от шестоъгълни форми, които създават вълнуваща мозайка от изкусно съчетани тонове.

Този изтънчен дизайн създава впечатляваща илюзия за тримерност и дълбочина, привличайки вниманието с изумителен 3D ефект. Шестоъгълниците изпъкват със своята красота, като ви потопят в свят, където реалността и фантазията се сливат.

Поиграйте с елегантна комбинация от топло кафяво, меко бежово и загадъчно тъмно кафяво, които хармонизират перфектно и създават уютна атмосфера във всяка стая.

Изцяло изработен с висококачествена печатна технология, нашият 3D тапет пресъздава мозайката с несравнима яснота и реализъм. Използвайки тайнствени техники за дизайн и изпъкване, част от шестоъгълниците изникват от стената, създавайки завладяващ визуален 3D ефект, който ще остави впечатление на всеки.

Този 3D тапет е перфектният избор за всеки, който търси да преобрази интериора си с оригинален и стилен акцент. Независимо дали го поставите в хола, спалнята или работното пространство, мозайката от шестоъгълни форми ще допълни вашия дом с изтънченост и съвременност. Насладете се на вълшебството на триизмерния дизайн и омагьосайте всички с визията на този фантастичен 3D тапет.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този уникален 3D тапет е подходящ за всяка стая във вашия дом. Внесете магия и модерност във вашата дневна, където може да създадете вълнуваща атмосфера за семейните срещи или разпускане с приятели. В спалнята ще създаде уютна и релаксираща обстановка за почивка и отдих. Ако желаете да оживите работното пространство или офиса си, този тапет ще внесе иновативност и вдъхновение. Независимо дали сте смел пионер в интериорния дизайн или търсите стилна акцентуация, този тапет е идеалният избор за превъзходно и привлекателно преживяване във вашия дом.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 8.00%
38 00 лв
34 96 лв