Фототапет - Шестоъгълници

Флис - Канаваца
Продуктов код wall-3D-12
5.00
794

Фототапет – Шестоъгълници.

Високо качество на печат, напълно безвредни мастила. Използваната технология позволява наситеност на цветовете и изключителна издръжливост във времето.

3 поръчки за последните 20 часа
Ширина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 2500 см. /25 м./
Височина*
см.
Min: 100 см. /1 м./, Max: 900 см. /9 м./
Добавете допустимо отклоние 5см
Квадратура: 1 м2 x 1 лв
Цена:
38 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Елисавета

Страхотни сте. Ще поръчвам отново от вас

Фросина Стоицова

Получих си календарите. Бързо и точно. Много са хубави, уникални са. Много Ви благодаря

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Диляна Далакова

здравейте, получих карендарите си днес. Страхотни както винаги Благода!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Мариела Русева

Календарите и подаръчетата са супер

Виолета Петкова

Календарите, които поръчах са с отлично качество и бърза изработка. Картината върху канава се е получила чудесно!

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Донка Минкова

Отлично качество на достъпни цени. Голямо разнообразие и бързо изпълнение на поръчката. Препоръчвам
Допълнителна информация

Фототапет - Шестоъгълници , изработен от Art-Gift. За изработката на фототапета са използвани висококачествени и сертифицирани материали за безвредност. Тапетите са хипоалергични. След направена от Вас поръчка на фототапет и след посочване на размери, наш оператор ще се свърже с вас за потвърждение. и уточняване на подробностите. След преведен 50% аванс от стойността на поръчката, наш дизайнер ще се заеме с подготовката на проекта спрямо вашите изисквания. Преди да пуснем за изработка, проектът ще бъде съгласуван с вас и при необходимост ще бъдат извършени промени.

– Всички изображения в сайта са визуализации, за да придобиете представа за това, което поръчвате.
– Напечатаното изображение може да има леки разминавания в цветовете/до 1-2 нюанса/ от това, което виждате на монитора /на различните монитори може да се вижда по различен начин/.

Какво представлява фототапет - Шестоъгълници ?

Тапет за хол с 3D дизайн Шестоъгълници в светло и тъмно сиви и бели нюанси. Този уникален 3D ефект придава дълбочина и измерение на стените, създавайки впечатление за пространство и движение.

Тапетът е подходящ за различни помещения като спалня, всекидневна, хол, коридор или офис. Стилът и цветовете му могат да се съчетаят с различни интериорни концепции и мебели, което го прави универсален за множество дизайнерски решения.

Светлите и тъмните сиви оттенъци в съчетание с бялото създават хармоничен контраст и добавят елегантност и модерност на всяко помещение. Този дизайн може да се използва както за цялостно покритие на стената, така и за акцентуиране на определени области или детайли.

Независимо дали търсите нещо със стилен и съвременен вид за вашата спалня или луксозно допълнение към вашия офис, този 3D тапет предлага уникален визуален ефект, който ще придаде на вашето промещение изтънченост и индивидуалност.

Със своята интересна геометрия и игра на цветове, този тапет създава привлекателен фокусен пункт в помещението и придава усещане за съвременна изкуствена перспектива. Без съмнение, този 3D тапет ще привлече вниманието на всеки, който го види, и ще добави уникален и стилен акцент към вашия интериор.

Какъв е срокът за изработка?

Ние сме производител на предлаганите от нас продукти и след направена от Вас поръчка, ни е необходимо време за изпълнение. Минималният срок, в който можем да изпълним поръчката е 1 работен ден, а максималният срок – 7 работни дни /с изключение на много натоварени периоди около празници/.

Какъв е материалът на тапета ?

Предлаганите от нас тапети са с най-високото качество, предлагано на пазара. Използваната от нас медия е чисто бял винилен тапет на хартиена или текстилна основа /виж повече тук /. Тапетът позволява миене с влажна кърпа, без препарати.

Как се лепи тапетът ?

За лепенето на тапета се използва лепило за тежки винилови тапети . Необходимо е да се нанесе слой лепило върху самият тапет, след което се позиционира на стената/виж тук/. При отпечатването на тапета не е отпуснато застъпване. Ако желаете да включим застъпване при отпечатването, е необходимо е да го опишете в забележки.

За какво е подходящ тапетът ?

Този 3D тапет е подходящ за всяко помещение, което желаете да превърнете в модерно и стилно помещение. Той може да се използва в спални, всекидневни, холове, коридори или офиси, като добавя уникалност и изразителност на стените. Неговите шестоъгълници в светли и тъмни сиви и бели нюанси създават вълнуващ ефект и подчертават дизайна на всяко помещение. Без значение къде ще го поставите, този 3D тапет ще привлича вниманието и ще придаде индивидуалност на интериора.

Цена:
38 00 лв