Часовници със снимка

Часовници със снимка изработени от дърво и с пълноцветно отпечатано изображение директно върху дървената основа. Използваме висококачествен механизъм гарантиращи продължителният живот на часовника. Часовниците се изпращат без Батерия.

Часовници със снимка

Часовник със снимка и текст/пожелание

Часовникът със снимка и пожелание е оригинален, уникален и личен подарък за ваш близък.
Часовникът със снимка и текст е чудесна идея за подарък и декорация за всеки дом или офис. Запазете прекрасните спомени отпечатани на страхотен дървен стенен часовник. Те са предназначени за окачане на стена. Този красив сувенир,  персонализиран с любимата ви снимка, може да закачите на стената в хола, спалнята или офиса. Със сигурност ще внесете не само усещане за хармония, но и прекрасни емоции и радост. Часовникът е прекрасен начин да разкрасите, освежите и донесете уют и настроение в дома или офиса.
Стенен часовник с любима снимка или пожелание е прекрасен подарък, който със сигурност ще зарадва получателя си. Този сувенир е прекрасно допълнение към интериора, защото освен оригинален подарък е и практичен.
Предлагаме разнообразие от качествени дървени часовници със ваша снимка или настолен часовник за офиса.

Видове часовници

Часовниците, които предлагаме са разнообразни. Изработени са от различни материали, форми и механизми. Богат избор на модели и дизайни, подходящи за различни поводи.
Всеки се нуждае от часовник, а каква страхотна комбинация е когато е отпечатана ваша снимка или пожелание. Часовникът със снимка или пожелание е уникален практичен сувенир. Чудесна идея за подарък за юбилей, рожден ден, друг специален повод или просто като изненада на любим човек.
Ако търсите насолен часовник за офиса, може да видите прекрасните ни модели от електронни часовници с батерии. Освен чудесен подарък за самите вас, може да бъде и красив бизнес подарък. Персонализиран с логото на фирмата или желан текст ще краси офиса и бюрото ви.

Часовниците със снимка или пожелание са изработени от дървен материал, с директен УВ-печат. Висококачествен механизъм гарантиращ продължителният живот на часовника. Настолните часовници се изпращат без батерия. Часовниците със снимка са прекрасен подарък за всякакви поводи - рожденни дни, именни дни, юбилеи и т.н. Те са персонализирани с изображение на Вашето любимо животно, портрет, спомен от почивка или семеен портрет. Часовниците са изработени от висококачествени материали и предлагат точен и надежден механизъм за измерване на времето. Дизайнът им е изчистен и елегантен, като същевременно позволява на изображението да бъде в центъра на вниманието. С тези часовници ще можете да добавите персонален и уникален акцент във Вашия дом или офис, а и ще направите близък човек щастлив с подарък, който е направен специално за него.