Дървен часовник - Благодарим ви

Продуктов код love13-2-1
5.00
794

Стойкате НЕ е включена в цената.
*Стойката може да бъде поръчана допълнително – цена 5лв.

Този продукт се изработва с желани от Вас име/текст.
Размери:Ф22см
Плавен, безшумен механизъм
 

4 поръчки за последните 11 часа
Желано име
Безплатно
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Донка Станчева

Използвам услугите на art-gift, доста често и винаги оставам доволна. Календарите им са много хубави, с отлично качество и уникална изработка!

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Gabriela Berberova

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Kremena Simeonova

Получих си поръчката изключително бързо - календари и тениски. Много съм доволна от изработката и от обслужването. Ще вметна само, че това не ми е първата покупка, а когато ми се наложи някоя шеговита тениска или сувенир, откакто съм открила Арт-гифт, използвам услугите, тъй като цената и качеството са в идеален синхрон. Така че, пожелавам още мнооого успехи!

Нора Василева

Получихме страхотни календари. Поръчката ни се изработи супер бързо. Много сме доволни от крайния продукт. Хората са коректни и мили :)

Виктор Йорданов

Na men mi хaresa klyчo dargatela

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!

Svetlana Galinova

Поръчах комплект тениски и бебешки бодита с щампа, изработката е бърза, и качеството е високо.
Допълнителна информация

Какво представлява часовникът Благодарим ви?

Дървеният часовник е изискан и персонален подарък, предназначен да изрази благодарност и признателност към специален човек, който заслужава най-сърдечните ни думи. Изработен от висококачествено MDF, този часовник представлява символ на времето, прекарано заедно, и вечната стойност на връзката между вас.

Върху него е изписан персонален надпис, който придава на подаръка индивидуалност и значимост. Часовникът е оформен в изчистени декорации в благороден бежов цвят, които добавят нотка на елегантност и топлина към всяко пространство.

Този уникален подарък е идеален за лекар или всеки, който се грижи за вашето здраве и благополучие. С него можете да изразите вашето възхищение и благодарност към този особен човек, който е направил разлика в живота ви. Този дървен часовник е символ на вечната стойност на вашата връзка и ще напомня за вашия поздрав и признателност през всеки изминал момент на времето.

Стойкате НЕ е включена в цената.
*Стойката може да бъде поръчана допълнително - цена 5лв.

Този продукт се изработва с желани от Вас име/текст.
Размери:Ф22см
Плавен, безшумен механизъм

За кого е подходящ този часовник?

Този чудесен дървен часовник е подходящ тематичен подарък за всеки специален човек, на когото искате да изразите благодарност и признателност. Той е идеален за лекари, които с грижи и професионализъм се грижат за вашето здраве и благополучие. Освен това, часовникът е подходящ и за всички, които са играли важна роля в живота ви - учители, приятели, семейство или колеги. Елегантният дизайн в бежови тонове и персоналният надпис го правят уникален и специален, идеален за всеки, който заслужава вашата благодарност и признателност.
Цена:
35 00 лв