Настолен електронен часовник DENE с LCD екран

Продуктов код 97070.27
5.00
794

Настолен електронен часовник DENE с LCD екран.

Часовникът  има  календар, функция аларма и прогноза за времето.

С възможност за персонализиране в долната и горната алуминиева част с прецизно гравиране с фабер лазер.

Прекрасно допълнение за всяко помещение.

Часовникът включва и две батерии ААА.

5 поръчки за последните 14 часа
Добави желан текст
+ 12лв
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Йоанна Георгиева

Препоръчвам ! За пореден път поръчах от Вас и отново всичко е на ниво! Отново оправдахте очакванията ми и затвърдихте доверието , което имам във Вас за изработката на всичко , което съм поръчала до момента! Благодаря Ви!

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Ивелина Великова

Две поредни години поръчвам календари и винаги са изработени качествено и в срок. Доволна съм и препоръчвам.

Мария Паскалева

Страхотни календари получихме! Поръчката беше изпълнена изключително бързо, коректно и качествено. Страхотни сте! Определено ще се възползваме от услугите Ви и за бъдещи празници!

Тони Георгиева

Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях. Страхотна изработка и експресна доставка. Весели празници!

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��

Ivanka Georgieva

Благодарим за прекрасните коледни календари, които изработихте бързо и професионално!
Допълнителна информация

Какво представявлява настолният часовник DENE?

Настолният електронен часовник DENE с LCD екран представлява стилен и функционален аксесоар, който ще обогати вашата работна или домашна среда. Този часовник съчетава в себе си редица удобни функции и елементи на дизайн, които го правят не само изключително полезен, но и привлекателен.

С модерният си и компактен дизайн, часовникът привлича вниманието със своя алуминиев корпус. Неговата изключителна издръжливост и стил се допълват от възможността за персонализация на горната и долната алуминиева част с прецизни гравирания, изработени с фабер лазер. Това го прави подходящ подарък за специални моменти и събития.

На централния LCD екран с голяма яснота се изобразява информацията, която ви е необходима. Вие можете лесно да следите текущия час, датата и прогнозата за времето, което е изключително удобно, особено ако искате да сте информирани за актуалните метеорологични условия.

Със своите функции за календар и аларма, часовникът DENE ви помага да бъдете организирани и винаги да сте в час. Не пропускайте важни срокове или събития благодарение на тези полезни функции.

Ако предпочитате да го използвате като стенен часовник, има вградена опция за закачане на стена, която го прави подходящ за всяка обстановка.

Часовникът DENE работи с две батерии тип ААА, които осигуряват надеждна и дълготрайна работа. Това ви дава увереност, че можете да се насладите на неговите функции за дълъг период преди да бъде необходима смяна на батериите.

С обединение на стил, функционалност и възможности за персонализация, часовникът DENE е перфектното допълнение към вашата домашна или офис среда. Този настолен електронен часовник не само ви помага да бъдете организирани, но и добавя елегантност и индивидуалност към вашия пространство.

За кого е подходящ този часовник?

Часовникът DENE е идеален подарък за приятел, който цени комбинацията от функционалност и стил. С неговите календарни и аларменни функции е подходящ за хора, които са организирани и искат да бъдат винаги в час. Възможността за персонализация с прецизни гравирания го прави прекрасен подарък за специални моменти. Той съчетава модерен дизайн и издръжливост с LCD екран, който гарантира лесното четене на часа и актуалната прогноза за времето. С размери, които го правят подходящ както за дома, така и за офиса, часовникът DENE е перфектният аксесоар за всеки, който цени качество и стил във времето си.
Цена:
22 00 лв