Часовник от MDF със снимка фотопечат - рибар

Код fish-clock
5.00
796

Този продукт се изработва с желан от Вас надпис.
Размери:Ф22см
Плавен, безшумен механизъм
Технологията на печат е Директен УВ печат. Гаранция за напечатаното изображение 100 години.

Стойкате НЕ е включена в цената.
Възможност за добавяне на стойка: +5.00лв.

3 поръчки за последните 15 часа
Цена:
35 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Какво представлява този часовник от МДФ за рибар?

Този прекрасен часовник от MDF е перфектният подарък за всеки страстен рибар. С уникалното си дизайнерско изрязване, този часовник внимателно представя сцена от риболова, която излъчва атмосферата на спокойствие и въздушна лекота. Изображението е отпечатано с висококачествена фототехника, което придава реалистичен и ярък вид на всеки елемент.

Този уникален подарък не само ще украси дома или офиса на рибаря, но и ще му напомня за страстта му към риболова всеки ден. Часовникът е изработен с изключителна грижа и внимание към детайлите и предоставя възможността за персонализиране със специален надпис, който да направи този подарък още по-особен. Направете рибаря в живота си щастлив с този чудесен подарък, който ще му напомня за най-любимото му хоби във времето.

Размери:Ф22см
Плавен, безшумен механизъм
Стойкате НЕ е включена в цената.

Възможност за добавяне на стойка: +5.00лв.

За кого е подходящ този часовник?

Този уникален часовник от MDF с рибарска тематика е подходящ подарък за рибар, който обича да изживява моментите на спокойствие и удоволствие, ловейки риба. Без значение дали е начинаещ или опитен професионалист, този часовник ще подчертае тяхната страст и ще ги вдъхнови с красивото си изображение. Той е подходящ и за тези, които обичат уникални и изкуствени подаръци, които отразяват техния интерес към риболова. С него можете да подарите нещо специално и лично за рибаря във вашата живот.
Цена:
35 00 лв