Часовник от MDF с 9 ваши снимки

Продуктов код love13-1
5.00
794

Този продукт се изработва с желани от Вас снимки.
Размери:Ф22см
Плавен, безшумен механизъм
Технологията на печат е Директен УВ печат. Гаранция за напечатаното изображение 100 години.

5 поръчки за последните 18 часа
Добави снимка тук
Цена:
37 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Diana Panayotova

Прекрасни неща изработват! Поръчах няколко неща всичко е точно както желаех по индивидуалната поръчка!!! Много коректни и бързи!!! Препоръчвам с две ръце

Teodora Boykova

Много съм доволна от изработката на календарите, които поръчах. Получих и подаръци. Бърза доставка. Със сигурност ще поръчам отново. Благодаря ви!

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Соня Кръстева

Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце

Desislava Dimitrova

Много добро обслужване, качество и изключително бързи! Ще използвам услугите Ви пак!

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)

Аксиния Цецова

Страхотни сте , изключителни професионалисти, благодаря ви!
Допълнителна информация

Какво представлява часовникът от МДФ с 9 снимки?
 

Часовникът от MDF с 9 снимки е изключителен подарък за рожден ден, който ще направи специален момент още по-запомнящ се. Този уникален часовник е изработен от висококачествено MDF и включва 9 снимки, предоставени от клиента.

В центъра на часовника се поставя една по-голяма снимка, която излъчва емоции и специални спомени. Останалите 8 снимки се разполагат по окръжността на часовника, създавайки хармоничен и индивидуален дизайн. Този иновативен часовник е лазерно изрязан, което придава невероятна прецизност и детайлност на изображенията.

Този часовник е символ на връзката и специалните моменти, споделени с този човек. Със своята уникалност и персонализация, той представлява изключителен начин да изразите любовта и признателността си към близък човек. Този подарък носи със себе си истории и спомени, които ще бъдат ценени и обичани през годините.

Размери:Ф22см
Плавен, безшумен механизъм
Възможност за добавяне на стойка: +5.00лв.
Стойкате НЕ е включена в цената.

За кого е подходящ този часовник?

Този часовник от MDF с 9 снимки е подходящ за подарък за различни случаи и за различни получатели, но особено ще бъде оценен от различни групи хора.

За рожденици, този часовник представлява персонализиран и емоционален жест, който подчертава важността на специалния ден. Снимките могат да включват спомени и моменти, споделени с рожденика, които го правят още по-специален.

Семействата могат да създадат уникален часовник, използвайки снимки от семейни събирания, пътувания и специални събития, които ще напомнят за връзката и специалните моменти в семейството.

Приятелите могат да получат този подарък за рожден ден или специално събитие, като той ще подчертае приятелската връзка и споделените спомени.

Този часовник предоставя възможност за създаване на индивидуален и персонализиран подарък, който ще бъде ценен и обичан от всеки, който го получи.

Цена:
37 00 лв