• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Забавни чаши със снимка

Забавни чаши със снимка или надпис. Голямо разнообразие от оригинални и забавни чаши със снимка - перфектен подарък с повод или без за близките Ви хора.
Направете една приятна изненада на ваш приятел/ка или ваш близък. Със сигурност ще предизвикате усмивка на неговото лице. 

Забавни чаши със снимка

Забавни чаши със снимка или надпис

Започнете деня с усмивка и пълноценно, пиейки сутрешното си кафе в любимата чаша със снимка.
Защо не направите специални сутрините на любим човек? Подарете една страхотна керамична чаша със снима или текст или персонализирано емайлирано канче. Един оригинален и забавен подарък за ваш близък.
Предлагаме богато разнообразие от модели, видове чаши и интересени дизайни. Изберете оригинален и практичен подарък –  персонализирана чаша със ваша снимка.  
В тази категория „ЗАБАВНИ ЧАШИ СЪС СНИМКА ще откриете свежи идеи и забавни дизайни на чаши. Тези чаши със снимка и надпис са чудесна идея за подарък.
Забавните чаши със снимка или надпис са подходящи за изненада, като подарък за майка, подарък за баща, подарък за дядо, подарък за баба или подарък за приятел/ка.
Може да изработим и изцяло персонализирани чаши по поръчка на клиента. Имате уникална идея за дизайн на чаша, ние в Арт Гифт ще я осъществим.
Защото винаги изработваме всичко с любов. :)

Видове чаши

Керамичните чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, чаша с цветна вътрешност, чаша с цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Изключително здрав и дълготраен печат дори и при миене в съдомиялна машина. Чашите се изпращат към вас в транспортна, картонена кутийка.
Ние от Арт Гифт влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален. Предлагаме разнообразие от забавни чаши със снимка или надпис и други идеи за подарък.