• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Зодиакални чаши

В тази категория сме подбрали зодиакални дизайни на различни видове чаши. 
Интересни идеи за подарък за ваш близък, подходящи за рожден ден или друг повод. 
Всяка чаша може да бъде персонализирана с желаната зодия. 

Зодиакални чаши

 Зодиакални чаши 

Бялата керамична чаша с закачлив и забавен дизайн е чудесно решение за изненада.Една страхотна идея за подарък на ваш близък по повод рожден ден или друг повод. С тази чаша ще оставите много поводи за усмивки и хубави емоции.
С зодиакална чаша може да направите красив и закачлив подарък на ваш близък, подарък на приятел/ка.
Със забавните и цветни дизайни със сигурност ще оставите много усмивки и поводи за радост. Защото освен практичен подарък, зодиакалната чаша е и оригинален подарък.
Персоналните подаръци са предпочитано решение за приятна изненада, тъй като показват лично отношение към човека, за който е предназначена.
Зодиакалните чаши са с закачливо послание /подходящо за всяка зодия/ и забавна картинка. Цветни, различни и забавни.
Ние в Арт Гифт предлагаме богато разнообразие от модели, дизайни и видове чаши със снимка. Може да бъде изработена и персонализирана чаша, изцяло по ваш дизайн.

Видове чаши с надпис и печат

Страхотните керамични чаши, които предлагаме са с вместимост 330мл. Предлагаме различни видове: стандартна бяла чаша, магическа чаша, с цветна вътрешност, цветен кант и дръжка. За любителите на планината, къмпинга и други външни условия имаме страхотно решение – метално, емайлирано канче.  Изпращат се към вас в транспортна, картонена кутийка.
Използваната технология е фотореалистичен сублимационен печат, изключително устойчив във времето. Отличава се с ярки и наситени цветове.
Чашите се изработват по ваша поръчка. Специално изработена за вас чаша с надпис може да се превърне в сантиментален подарък за имен ден, рожден ден или друг важен повод.