Чашата на моята Любима

Стандартна
Код k447-W
5.00
802

Страхотна, дизайнерска чаша "на моята Любима"
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Печатът е еднакъв от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 11 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Сублимационна, керамична чаша за вашата любима. Един оригинален и практичен подарък, носещ много красиви спомени и положителни емоции.

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата на моята Любима е истински символ на нашата любов и близост. Тя е изработена с изключителна грижа и внимание към детайлите, с двустранен сублимационен печат, който прелива с нежност и красота. От двете страни на чашата се разпростира един и същ дизайн, който включва дискретни декорации от сърца и мече. Тези символи на нашата обич ни напомнят за най-силните моменти, които споделяме заедно.

Но това не е всичко. Върху тази чаша има и едно нежно и вдъхновяващо послание, специално предназначено за моята Любима. То е като приказка, която разказваме всяка сутрин при кафето си, или след дълъг и напрегнат ден, когато имаме нужда от подкрепа и обич.

Чашата ни обгръща с топлина и ни напомня, че нашата любов е силна и вечна, както и че винаги ще бъдем заедно във всеки момент от живота ни. Тя е най-добрият спътник в нашето ежедневие и ни позволява да усещаме своята специална връзка във всяка глътка, която взимаме.

             "НА МОЯТА
               ЛЮБИМА
             Ти си моето
           сега и завинаги,
МОЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ
           МОЕТО ВСИЧКО
         само ако можех
да върна времето назад, щах
      да те срещна по-рано, 
     за да мога да те обичам
          по-дълго време! 
"

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е идеален подарък за специалното лице в живота ви - за любимата ви. Сърцата и мечето, декориращи дизайна, изразяват вашите чувства и обич към нея. Посланието на чашата е като лична грижа и подкрепа, които винаги са налични. Тя е идеален начин да изразите своята обич и внимание, било то за рожден ден, годеж или просто като израз на вашите чувства. С тази чаша, тя ще се почувства особена и обичана всеки ден.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв