Чашата на моя Любим

Стандартна
Код k447-M
5.00
802

Страхотна, дизайнерска чаша "на моя Любим"
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
*Печатът е еднакъв от двете страни  

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 9 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Сублимационна, керамична чаша за вашия любим. Един оригинален и практичен подарък, носещ много хубави спомени и положителни емоции. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата на моя любим е истински символ на нашата обич и близост. Тя е създадена с грижа и внимание, с двустранен сублимационен печат, който разкрива красотата на нашата връзка от всяка страна. Дизайнът на чашата е прост, но изпълнен със символични декорации, които отразяват нашата истинска обич.

Сърцата, които се преливат в деликатни нюанси от розово и червено, напомнят за нашата страст и нежност. Мечето, което върви ръка за ръка с посланието "Моят любим", изпраща ясното послание за нашата специална връзка. Всяко утро, когато сипвам чаша кафе или чай, аз се усещам близо до теб.

Но най-специалното нещо за мен е уникалното послание, което тя носи. То е пълен със смисъл и топлина, напомняйки ми за нашите спомени и моментите, които сме изживели заедно. Тази чаша не е просто чаша; тя е пълен съмвол на нашата обич и свързаност.

Мога да я използвам за специални поводи като Свети Валентин, годишнина или твоя рожден ден, но също така можем да я използваме и за спонтанни изненади. Винаги, когато я вдигна, се чувствам щастлив и благословен, че те имам до мен. Тя е нашата чаша на любовта, и аз я обичам с цялото си сърце.

Текст: 
               "НА МОЯ
                ЛЮБИМ
             Ти си моето
           сега и завинаги,
МОЯТ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ
           МОЕТО ВСИЧКО
         само ако можех
да върна времето назад, щах
      да те срещна по-рано, 
     за да мога да те обичам
          по-дълго време! 
"

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходяща за всеки, който иска да изрази своята обич и нежност към специален човек в живота си. Тя е идеален подарък за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или просто като спонтанна изненада. Независимо дали сте в дългогодишна връзка или тъкмо започвате, тази чаша ще улови вашите чувства и ще напомни на вашия любим за вашата специална връзка. Символичният дизайн със сърца и мече придава нежен и романтичен акцент. Тя е подходяща за всеки, който цени обичта и близостта в живота си.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт. :)

Цена:
19 50 лв