Чаша - Благодаря ти, мамо!

Стандартна
Код kmug-m18
5.00
694

Чаша – Благодаря ти, мамо!
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 18 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Страхотна чаша за скъпата ви майка с красив и нежен дизайн.
Подходяща за подарък, един практичен и оригинален подарък. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чаша "Благодаря ти, мамо!" представлява изящен и нежен подарък, предназначен специално за най-важната жена в живота ви - вашата майка. Със своят нежен и стилно изработен дизайн, тази чаша излъчва топлина и благодарност, която искрено искате да изразите към нея.

Чашата е украсена с изящни цветя и декорации, които я правят не само функционална, но и истинско произведение на изкуство. Символиката на цветята изразява нежност и красота, съчетани с вашия специален текстови послание - "Благодаря ти, мамо!" Тази чаша не е просто предмет за консумация на напитки; тя е израз на вашата признателност и обич към майката ви.

Този подарък може да се превърне в истинско съкровище за вашата майка и да бъде подарен по всякакъв повод - от най-романтичния на празника на жената на 8-ми Март, до специалния й рожден ден или като просто изненада, която изразява вашата нежност и възприятие за нейната невероятна роля в живота ви. С тази чаша ще подчертаете специалните моменти, които споделяте с нея и ще я напомняте за вашата благодарност всеки ден.
Текст: 
"Благодаря
ти,
МАМО!
За грижите, 
които си положила, 
за вярата
която си ми вдъхвала,
и за подкрепата,
с която ме даряваш всеки ден. " 

Възможност за промяна или вписване на ваш текст. Необходимо е да го напишете като "Желана промяна"

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Благодаря ти, мамо!" е идеален подарък за майка, независимо от повода. Тя е подходяща за жени, които се грижат и обичат безкрайно своите деца. Тази чаша не само изглежда изискано с нежния си дизайн и цветни декорации, но и изразява важно послание на благодарност и обич. Тя е подходяща както за специални поводи като 8-ми Март или рожден ден, така и за спонтанни изненади, с които да изразите своята признателност към майката си. Тази чаша е подходяща за всички майки, които заслужават специално внимание и обич.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush
Вижте още идеи и предложения за  подарък за мама с много чувства и емоции.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
19 50 лв