Чаша - Всичко, което искам си ти

Стандартна
Код k449
5.00
802

Керамична чаша - Всичко, което искам си ти
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Снимката може да добавите в полето "Файл за печат"
Двустранен сублимационен печат. 


*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 8 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Добави снимка тук
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Страхотна чаша за влюбени с ваша снимка и красиво послание.
Практичен и оригинален подарък. Изпраща се към вас в картонена кутийка.

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "Всичко, което искам си ти" е истински символ на нежност и обич, идеална за специални моменти и изненади в живота на вашия любим човек. Тя е нежен и романтичен подарък, който излъчва топлина и любов.

Дизайнът на чашата е изключително привлекателен - сърцевидната рамка, обградена от малки, червени и розови сърца, напомня за безкрайната връзка между двама влюбени души. С тази чаша можете да изразите своите чувства по най-красивия начин.

Тя не е просто чаша - тя е символ на вашата обич и внимание към вашия любим човек. Независимо дали я подарявате по повод Свети Валентин, годишнина или рожден ден, тя ще бъде приятното изненадание, което ще разтопи сърцето на получателя.

С тази чаша можете да създадете моменти на интимност и близост, като всяка глътка от напитката ще напомня за вашата нежност и обич. Това е практичен подарък, който ще бъде полезен в ежедневието, но също така и специален символ на вашата връзка.

Така че, подарете чашата "Всичко, което искам си ти" на вашата любима дама или на вашия любим господин и създайте незабравими моменти, изпълнени с обич и нежност. Тя ще бъде израз на вашата истинска и непрекъсната любов.

Текст: 
" Всичко, което искам си ти ...
Обичам те!
 "
*Желаната от вас снимка може да добавите в полето "Файл за печат". Необходима е снимка в по-далечен план.
Снимки тип селфи не са подходящи. 

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Всичко, което искам си ти" е идеален подарък за всеки, който обичате и цените. Тя е подходяща за вашата специална половинка, вашата любима дама или господин, независимо от повод - Свети Валентин, подарък за годишнина, рожден ден или просто като израз на вашата обич и внимание. Тази чаша ще стане незаменим спътник в техния ежедневен ритъм и символ на вашата връзка. Нейният романтичен дизайн и посланието, което носи, правят този подарък подходящ за всички, които искат да споделят своите чувства и да направят специални моменти още по-специални.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв