Чаша - За любов и риболов е винаги готов

Стандартна
Продуктов код knat_12
5.00
794

Чаша - За любов и риболов е винаги готов с ваше име
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Може да добавите името, което желаете в полето "Желано име"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 12 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Десислава Банска

Безкрайно доволна съм, благодаря Ви от сърце! Пуснах поръчката си доста късно, беше обработена много бързо, останах приятно изненадана и от подаръците които получих!!!

Toni Ilieva

Огромен избор от най-различни подаръци/стоки. Поръчах гравирани дъски за деца по метода на монтесори и останах очарована от бързо изпълнената поръчка и качеството на изработка... Харесва ми ,че в сайта им всичко е подредено и лесно можеш да намериш това,което търсиш...

Милена

Качество, коректност и бърза доставка!

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Eli Ivanova

Много бърза доставка,ключодържатели изработени с много любов към всеки детайл.❤ Страхотен малък подарък за семейството и приятелите❤

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Мирослава Станева

Календарите са страхотни !

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Ivelina Atanasova

Благодарим за страхотните календари и ключодържатели, които изработихте за нас и за подаръчетата към тях! Весели празници! :)

Violeta Peneva

Благодаря за чудесните календари и подаръци! Бързо и качествено обслужване. Ще продължавам да използвам услуги ви! Весели празници!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата "За любов и риболов е винаги готов" е истинско произведение на изкуството, създадено специално за страстни рибари и тези, които обичат забавните дизайни. Тя съчетава разнообразни декорации и забавен текст, които я правят уникална и незабравима.

Този уникален аксесоар може да бъде персонализиран с името на получателя, като го превръща в емоционален и забавен подарък за специален човек във вашата живот. Независимо дали става въпрос за ваш близък, приятел, брат, баща или дядо, тази чаша ще ги зарадва и изненада.

Чашата "За любов и риболов е винаги готов" е подходяща за всякакви важни поводи - от имен дни до рождени дни. Тя може да направи вашата изненада още по-специална и да забавлява и радва обичаните ви хора. Но тя не е само забавен подарък; тя е и практичен аксесоар, който може да бъде използван всеки ден, напомняйки на получателя колко се грижите за неговата страст и удоволствие. Тази чаша е наистина чудесен начин да споделите любовта си и да направите някого щастлив в специален момент.
Текст: 
"За любов
 и риболов
 ХРИСТО
      е
  винаги
  готов

Възможност за вписване на ваше име в полето "Желано име"
Ако имате по-интересно или специално послание, то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Чашата "За любов и риболов е винаги готов" е идеален подарък за рибар. Тя е подходяща за всички възрасти и може да бъде предоставена на близки приятели, братя, бащи, дядовци и други специални хора във вашата живот. Този аксесоар не само изразява вашия интерес и внимание към техните интереси, но и предоставя удоволствие от използването му всеки ден. Независимо дали става въпрос за имен ден, рожден ден или просто като израз на обич и приятелство, чашата ще заслужи усмивки и благодарности. 

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.

Цена:
19 50 лв