Чаша - Най-добрата мама на света

Стандартна
Код k340
5.00
802

Чаша с нежен и цветен дизайн за най-добрата майка.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Дизайнът е ЕДНАКЪВ от двете страни.

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 9 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Оригинално послание на страхотна чаша за специален повод за вашата майка. Практичен и оригинален подарък. 

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Тази чудесна чаша е по-малката доказателство на вашата най-голяма обич и признателност към вашата майка - най-добрата мама на света. Нейният красив и нежен дизайн, украсен с многоцветни цветя, напълно обгражда посланието, което сърцето ви иска да сподели с нея.

С тази чаша, вие имате възможността да изразите вашата обич и признателност на майка си по специален начин. Посланието, изписано внимателно и с любов, е като нежна прегръдка и е вечен напомнящ знак за това, колко много тя значи за вас.

Не е важно дали идва Осми Март, рожден ден, имен ден или просто обикновен ден - тази чаша може да направи всеки момент специален. С нея може да се създаде уникална изненада, която ще развълнува майката ви и ще й напомни, че тя е вашата героиня и най-добрият човек на света.

Подарете тази красива чаша на вашата майка и й кажете колко много я обичате и цените. Тя ще се радва да я ползва всеки ден и да си припомня за вашата непоколебима обич и възхищение. Няма по-добро начин да изразите вашия безкрайен респект и обич към вашата най-добра мама на света.

Текст: 
"Най-дорбата
МАМА
на света"

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша с послание "Най-добрата мама на света" е подходяща за всички, които искат да изразят своята обич и признателност към техните майки. Тя е перфектен подарък за Осми Март, рожден ден, имен ден или просто като израз на нежния ви стил и връзката с майката ви. Независимо от повода, тази чаша с красив дизайн и нежно послание ще бъде приета с топлина и ще направи вашия близък човек да се почувства специален и обичан.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв