Чаша - На моята майка

Стандартна
Продуктов код kmug-m17
5.00
794

Чаша за вашата майка с име по повод 8-ми Март.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

3 поръчки за последните 1 часа
8 март

Стандартна 19.50 лв 17.55 лв

Магическа 25 лв 22.50 лв

Сърце 24 лв 21.60 лв

Син кант 24 лв 21.60 лв

Зелена 24 лв 21.60 лв

Червена 24 лв 21.60 лв

Жълта 24 лв 21.60 лв

Оранжева 24 лв 21.60 лв

Канче 25 лв 22.50 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Желано име
Безплатно
Отстъпка: - 10.00%
19 50 лв
17 55 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Donny Hristova

Детския фототапет, който поръчах напълно отговаря като нюанс на цвета и изображението. Много красив. Изключително любезни ( момичето на телефона, обясни ми точно какво да поръчам и начина на монтаж), много бързи и коректни. Пожелавам им още повече доволни клиенти!

Ивалена Вълчева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Christina Stoyanova

Много коректни и бързи. Спечелено доверие благодарение на качествено изпълнени поръчки от няколко години насам!

Elina Peteva

Благодарим за прекрасната и коректна работа! Весели и благословени празници!

Александра Р.

Красиви календари! Бързи и коректни!

Monika Panteleeva

Много съм доволна! Благодаря Ви!

Цветелина Мотовска

Перфектно качество на календарите! Много благодаря и за подаръка!

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Ivangelina Angelova

Изключително много сме доволни! Бърза изработка, перфектно качество, повече от добра цена! С удоволствие и огромно доверие ще се възползваме отново от услугите ви! БЛАГОДАРИМ!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата "На моята майка" е истинско произведение на изкуството, създадено специално за най-важната жена в живота ви. С нежен и елегантен дизайн, тя приковава вниманието си с изящна декорация в приятни, живописни цветове. Тази чаша не е просто предмет за пиене на напитки; тя е наистина уникална и специална.

По повода на 8-ми Март, чашата "На моята майка" носи в себе си не само красота, но и топлота и послание на обич. С нежните си цветове и изкусно изписаното послание, тя пренася чувството за внимание и грижа към вашата майка. Този подарък става символ на безкрайната връзка между вас и нея.

Всяка чаша се изработва индивидуално, с любов и внимание към детайла, така че да бъде точно такава, каквато сте я мечтали. Тя е не просто предмет, а съкровище, което вашата майка ще цени и обича през цялото време. Този подарък може да се превърне в сантиментален спомен, напомнящ за вашата обич и признателност към майка ви.

С чашата "На моята майка" имате възможността да направите специална изненада по повод 8-ми Март и да изразите своите чувства по най-красивия начин - с изкуство и любов. Тя е символ на благодарност и обич към тази особена жена във вашия живот.
Текст: 
"На
моята
майка
МАРИЯ
от
твоята 
дъщеря" 

*Името може да се променя по ваше желание. Може да напишете името в полето "Желана промяна", "Промяна на име"

За кого е подходяща чашата?

Чашата "На моята майка" е подходяща за всички, които искат да изразят обичта и благодарността си към техните майки. Тя е идеален подарък за Осми Март, рожден ден, юбилей или просто като жест на внимание и грижа. Независимо от възрастта или повода, тази чаша носи послание на любов и признателност, което я прави подходяща за всеки, който обича и цени своята майка.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Отстъпка: - 10.00%
19 50 лв
17 55 лв