Чаша - На моя любим - Обичам те!

Стандартна
Продуктов код knat_2
5.00
794

Страхотна чаша за любим човек.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Желаните от вас данни напишете в полетата "Желано име" и "Желана дата"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 12 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желано име
Безплатно
Желана дата
Безплатно
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
19 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Даниела Иванова Цокова

Днес пристигнаха и нашите календари. Страхотни са. Много благодаря за направата и подаръците към календарите. Желая ви Весели празници

Василена Георгиева

Благодаря за страхотните календари и подаръците! Препоръчвам с две ръце!

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Dilqna Georgieva

Благодаря Ви за прекрасните календари! Страхотни сте! :) :) :)

София Тодорова

Качествено и коректно обслужване!

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "На моя любим - Обичам те!" е перфектният подарък за вашата специална половинка. Тя не е просто чаша, а истински символ на вашата обич и нежност към този особен човек във вашия живот.

С тази чаша можете да изразите своите чувства към любимия си начин - с думи. На нея са изписани "Обичам те!" - три магични думи, които сърцето на всеки обичащ човек бързо разпознава и цени. Декорацията под формата на двама влюбени добавя още повече романтика и топлина към този специален подарък.

Под чашата можете да добавите имената си и датата, което я прави още по-личен и специален. Това е перфектният подарък за свети валентин, годишнина или рожден ден - всеки повод, когато искате да напомните на своята половинка колко много я обичате и колко ви е важна в живота ви.

Тази чаша е не само функционален предмет за всекидневна употреба, но и символ на вашия специален и неповторим любовен път. Нека тя бъде свидетел на всички моменти на щастието и обичта ви.

Текст: 
"НА МОЯ ЛЮБИМ
Може да претърсиш 
челия ми живот
и ще видиш, че никога
не съм намирала
друг като теб. 
Обичам те!"

А ако вие имате по-интересно или специално посланите, то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Тази чаша е подходяща за всеки, който иска да изрази своите чувства и обич към своята специална половинка. Независимо дали сте в началото на вашия романтичен път или се наслаждавате на дългогодишен брак, този подарък носи със себе си магията на обичта и връзката между двама души. Той е идеален подарък за Свети Валентин, годишнина или рожден ден, като предоставя персонално и значимо изживяване. Независимо от повода, тази чаша ще напомни на вашия любим човек колко много го обичате и колко важен е във вашия живот.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв