Чаша - На Рибаря

Стандартна
Код knat_15
5.00
694

Чаша - На Рибаря
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

2 поръчки за последните 24 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация


Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чашата "На Рибаря" е идеалният подарък за всеки рибар, който обича да се забавлява и да изразява своята страст към риболова. С нея получавате не само функционална чаша, но и уникален артистичен дизайн, който непременно ще ви накара да се усмихнете. Вдъхновен от света на риболова, дизайнът изобразява един весел рибар, който с радост е уловил голяма и многоцветна риба. Тази картинка не само ще ви накара да се засмеете, но и ще внесе радост и цветове във вашето ежедневие.

Чашата се персонализира специално за вас, като може да бъде гравирано вашето име или съобщение по ваш избор. Това прави чашата още по-особена и подходяща за всеки важен повод или празник. Можете да я подарите на вашия близък приятел, брат, баща или дори дядо, защото любовта към риболова няма възрастови ограничения.

Чашата "На Рибаря" е перфектният подарък за рожден ден, имен ден или дори като спонтанна изненада. Тя не само ще достави удоволствие със забавния си дизайн, но и ще бъде полезна в ежедневието на ваш близък. Така че, ако искате да направите специален подарък, който ще остави приятни спомени и усмивки, чашата "На Рибаря" е изборът ви.

Текст: 
" Чашата на рибаря"  

За кого е подходяща чашата?

Чашата "На Рибаря" е идеален подарък за всеки, който обича риболова и живее за приключенията на водата. Тя е подходяща за рибари от всички възрасти и опит, както и за всички, които обичат уникални и забавни подаръци. Независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден, специален празник или просто заради удоволствието от подаряване, тази чаша ще зарадва всеки, който я получи. Тя съчетава практичността на всекидневна употреба с изкуството на риболова, правейки я идеален подарък за рибари и приятели. 

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
19 50 лв