Чаша Сега и Завинаги

Стандартна
Продуктов код k450
5.00
794

Дизайнерска чаша за любим човек - Сега и Завинаги
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Снимката може да добавите в полето "Файл за печат"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

1 поръчка за последните 9 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Добави снимка тук
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ели Трайкова

Бързи, точни и коректни. Страхотни календари, благодаря за подаръците :) !

Toni Bacheva

Много благодаря за изработката на календарите и за подаръците! Страхотни са! Личи си, че влагате много за да се получи такъв резултат! Адмирации!

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Малвина Горелска

Календарите,които поръчах са страхотни. Предвид празничната натовареност,бяха изработени и доставени много бързо.

Камелия Манасиева

За втора поредна година поръчваме от Вас и сме изключително доволни! Прекрасни календари,бърза изработка,точни и коректни с клиентите! Благодаря Ви! Весели празници!

Galya Petkova

Изключително коректни! Всичко е страхотно!

Яница Ефремова

За втора поредна година поръчвам от вас и съм много доволна от качеството и изработката. Както винаги уникални! Благодаря, ви за професионализма!

Teodora Licheva

Не препоръчвам да използвате услугите им...! След потвърждение на поръчката и запитване от моя страна, дали правилно съм оразмерила снимките, те потвърдих, че всичко е наред. Получих джобни календари с отрязана горна част от снимката, т.е. косата на детето. За последен път използвам услугите им.

Сюзан Кирякова

Поръчах си календари със снимка на сина ми и са страхотни! Много бърза и коректна поръчка и доставка! Благодаря за прекрасните календари и подаръците към тях!

Nadq Dineva

Много красиви календари!Чашите също!Благодаря ви!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл.

Чаша "Сега и Завинаги" е истинско произведение на изкуството, което носи в себе си нежния шепот на любовта и вечността. Нейният дизайн обичайно обхваща вълнуващо сладко мече, което носи в ръцете си послание, съчетано със специално поле, предназначено за вашия общ снимка, изобразен под формата на кръг. Това уникално произведение излъчва топлина и уют и е най-подходящо за специални моменти в живота ви с любимия човек.

Словата, които можете да изберете да включите в това послание, са като магичен ключ към сърцето на вашата половинка. Изразете своята обич и признание към тях, споделете как се чувствате и как ги цените. Чашата "Сега и Завинаги" е прекрасен начин да изразите своите чувства и да направите незабравима изненада за вашия любим или любима.

Тази чаша не е просто предмет, а символ на вашата вечна любов и ангажираност. Тя може да бъде перфектният подарък за Свети Валентин, годишнина, рожден ден или дори просто като изненада в ежедневието, за да напомните на вашия специален човек колко го обичате и сте благодарни, че той или тя е част от вашия живот. Чашата "Сега и Завинаги" ще остане вечен спомен за вашата любов и щастие, които споделяте заедно.

Текст: 
Ти си моето
СЕГА и ЗАВИНАГИ
Обичам те! 
"
*
Желаната от вас снимка, може да добавите в полето "Файл за печат". 
Поленцето за ваша снимка е под формата на кръг. Може да се използва хоризонтална или вертикална снимка, в по-далечен план (да има фон около образите).Снимки тип "селфи" не са подходящи. 

За кого е подходяща чашата?

Тази чудесна чаша "Сега и Завинаги" е идеален подарък за всеки, който цени и обича. Независимо дали сте на начален етап на връзката си, или сте заедно вече много години, тя изразява вашата любов и връзка по най-красив и нежен начин. Подарък за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, или дори за изненада в ежедневието. Той може да бъде предложен както на мъже, така и на жени, и всъщност, на всеки, който заслужава специално внимание и обич. Тази чаша ще направи всеки момент специален и незабравим.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв