Чаша - Сестри завинаги

Стандартна
Продуктов код knat_4
5.00
794

Дизайнерска чаша – Сестри завинаги с красиво послание.
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

3 поръчки за последните 23 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв

Розова 25 лв
Желана промяна
Каква да бъде промяната ?
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елисавета

Получих календарите!
Много съм доволна! -

Боряна Янкова

Изключително бързо и качествено обслужване!

Грета Николова

Сърдечни благодарности за бързата и качествена изработка! Календарите са повече от перфектни!

Ани Василева

Страхотни календари, навременна доставка, а ключодържателя е страхотен!!!! Доволни за поредна година! Благодаря

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Neli Raicheva

Благодаря ви за красивата чаша! Пожелавам ви много доволни клиенти! Бързи,точни и корекни!❤❤❤

Камелия Петрова

Много съм доволна, получих това, което очаквах и точно на време. Календарите са страхотни Благодаря ви за подаръците и професионализма.

Margii Petkowaa

Календарите са страхотни. Много съм доволна.Много благодаря за подаръците.

Мимка Георгиева

Много сме доволни,втора година Ви се доверяваме! Уникални,бързи и коректни!���

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл."Чаша - Сестри завинаги" е декорация с нежно послание, предназначена да подари усмивка на вашата сестра. С този специално изработен аксесоар можете да изразите своята обич и благодарност към нея по уникален начин.

Чашата представлява не само функционален предмет, но и символ на близките връзки и специални моменти, споделени със сестрата ви. Нейната декорация, с изображение на щастливо момиченце, носи усмивка и радост, които непременно ще се пренесат и на лицето на вашата сестра.

Тази чаша може да се превърне в перфектен подарък при всякакъв повод - било то рожден ден, имен ден или специален празник. С нея изразявате вашата нежност и обич по най-специалния начин. Оставете приятна емоция в сърцето на вашата сестра, като й подарите този символ на връзката ви, който тя може да ползва всеки ден и да се сеща за вас.

"Чаша - Сестри завинаги" е олицетворение на братската и сестринска връзка и е подходяща както за млади, така и за по-възрастни сестри. Това е уникален начин да изразите своята обич и да направите вашата сестра щастлива и специална.

Текст: 
"На сестра ми
Знаеш ли, че ...
Добрите приятели
идват и си отиват, 
но сестрата и 
нейният гардероб 
остават завинаги"

А ако вие имате по-интересно или специално посланите, то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

"Чаша - Сестри завинаги" е подходяща за всички сестри, независимо от техния възраст и интереси. Тя представлява уникален начин да изразите обичта си и близката връзка с вашата сестра. Тази чаша може да бъде подарена както на по-млади сестри, за да им покажете вашата забота и наставничество, така и на по-големи сестри, за да отбележите специални моменти и споделени спомени. Независимо от повода - рожден ден, имен ден, празник или просто като израз на обич и признателност, "Чаша - Сестри завинаги" е перфектният подарък за сестра, който ще внесе радост и щастие в сърцето на вашата сестра

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв