Чаша със снимка - Истинска приятелка

Стандартна
Продуктов код KMS-3
5.00
794

Чаша със снимка - Истинска приятелка
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

5 поръчки за последните 13 часа

Стандартна 19.50 лв

Магическа 25 лв

Сърце 24 лв

Син кант 24 лв

Зелена 24 лв

Червена 24 лв

Жълта 24 лв

Оранжева 24 лв

Канче 25 лв
Добави снимка тук
Цена:
19 50 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Rusiana Taneva

Точни, коректни, работещи с внимание към всеки детайл! Препоръчвам!

Ивалена Вълчева-Георгиева

Благодаря ви! Нещата които правите са страхотни! Благодаря! -

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Emiliya Kikarina

Много съм щастлива, че избрах да пазарувам от вас. Мило и точно отношение, изключителна коректност в комуникацията, впечатляваща експедитивност. А ключодържателя е просто прекрасен. Перфектна сделка. Оставам с много симпатия и уважение. До скоро! ❤️❤️❤️❤️

Мария К.

Най-добрите Благодаря за професионализма!

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Pupe To

Бързи и коректни! Доволна съм.

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!

Yuleto Petrova

Изключително доволна от поръчката ми.

Stefany Nedelcheva

Тениската и чашката са невероятни! Уникални сте! Продължавайте да ни радвате с вашите прекрасни артикули!
Допълнителна информация

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата "Истинска приятелка" е уникален и персонален подарък, който излъчва топлина и обич. Тя се изработва специално за вас и включва вашия избор на снимка, която е пласирана между изключително красиво послание. Този подарък е създаден с една цел - да трогне и зарадва вашата най-добра приятелка.

Чашата е не само красива, но и практична, което я прави още по-специална. Тя е подходяща за всеки ден, за сутрешната кафе или следобедния чай, напомняйки на вашата приятелка за връзката ви и специалните моменти, които споделяте. Снимката и посланието съчетават минало и настояще, припомняйки ви за невероятните спомени, които сте създали заедно и за значението на вашата приятелска връзка.

Тази чаша може да бъде перфектният подарък за най-добра приятелка при всякакви поводи - имен ден, рожден ден или просто като спонтанна изненада, когато искате да й изразите благодарността си и да й напомните колко много значи за вас. Тя е символ на вашата приятелска връзка и обещание за още много години на съпричастност и подкрепа.

Така че, изберете тази чаша "Истинска приятелка" и подарете на вашата най-добра приятелка нещо, което ще я разтопи от радост и ще я напомни за специалната връзка, която споделяте. Този подарък е по-голям от обикновената чаша - той е проява на истинско приятелство и обич.
Текст: 
Чаша за най-прекрасните утрини
Приятелството е като слънчевото утро - усмихва те,
обнадеждава те и ти помага да вярваш в чудеса!
А кафето е това, което ще ободри всяка
твоя сутрин и ще ти напомня, че имаш
истинска приятелка до себе си.

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Истинска приятелка" е подходящ подарък за всички, които желаят да изразят своята обич и признателност към най-добрите си приятели. Тя е идеална за всички възрасти и може да се подари по всякакъв повод - рожден ден, имен ден, празници или като спонтанна изненада, за да зарадвате близките си. Независимо дали сте мъж или жена, тази чаша изпраща послание за приятелство и подкрепа. Тя е подходяща за всички, които ценят връзките си с приятелите и искат да ги напомнят за специалното място, което заемат в техните сърца.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Цена:
19 50 лв