Чаша със снимка и надпис - Майка

Стандартна
Продуктов код kmom_1
5.00
794

Чаша с поле за снимка и надпис за майка. 
*Фотореалистичен сублимационен печат.
*Чашата е с вместимост - 330мл
Снимките може да добавите в полето "Файл за печат"

*настоящото е обект на авторско право и сродните му права ©

4 поръчки за последните 15 часа
8 март

Стандартна 19.50 лв 17.55 лв

Магическа 25 лв 22.50 лв

Сърце 24 лв 21.60 лв

Син кант 24 лв 21.60 лв

Зелена 24 лв 21.60 лв

Червена 24 лв 21.60 лв

Жълта 24 лв 21.60 лв

Оранжева 24 лв 21.60 лв

Канче 25 лв 22.50 лв
Добави снимка тук
Отстъпка: - 10.00%
19 50 лв
17 55 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ирена Бакалова

Много любезни, отзивчиви и коректни! Няма да съжелявате, ако направите поръчка при тях! Всичко е изпипано до най-малкия детайл! �

Мехрибан Бирай

Надминахте очакванията ми.Благодаря от сърце за перфектна изработка на календарите и на всички подаръци. Страхотни сте.Много успехи на целия екип.

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Ели Станчева

Много ви благодаря за страхотното качество и изработка на календарите и съм много благодарна за подаръците от ваша страна!Препоръчвам

Irina Tsaneva

Много бързо изпълнение на поръчката! Много съм доволна от календарите и подаръците към тях! Определено препоръчвам!

Ivanka Ivanova

Календалике, както обикно са перфектни. Благодаря Ви От ❤

Viki Angelova

правите много хубави дизайни

Вилиана Емил

Календарите които поръчах са уникални

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!

Velina Dimitrova Krasteva

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието :)
Допълнителна информация

Красива, цветна чаша за вашата майка с послание и снимка.

Какво представлява сублимационният печат?

При чашата се използва технологията - сублимационен печат. Това е специална техника за печат, при която се трансферира изображението върху избран артикул. Важно е да отбележим, че технологията е приложима при артикули, които са предназначени само и единствено за този вид печат. Сублимационният печат се отличава с ярки, наситени цветове.

Какво представлява чашата?

Чашата е с вместимост - 330мл. Чашата "Майка" съчетава красотата на цветята с вашите чувства към най-важната жена в живота ви. На едната страна на чашата има деликатен надпис "Майка", който е подчертан от кръгла рамка, обкръжена от нежни цветя. Този надпис е пълно сърце, изразяващ вашата обич и благодарност към нея.

От другата страна на чашата има специално място, предназначено за вашата снимка. Тази снимка също е вдъхновена от красивите цветя и рамка, давайки ви възможността да споделите специален момент с вашата майка.

С тази чаша не само можете да подарите красота, но и да споделите вашия горещ поздрав и обич към майката си. Тя е идеалният подарък за Рожден ден, 8-ми Март, или просто за да изразите вашата безкрайна обич и признателност към нея във всеки ден.

Текст: 
" Умна
Нежна
Всеотдайна
Прекрасна 
Смела"

А ако вие имате по-интересно или специално посланите, то текста може да бъде променен и по ваше желание.

За кого е подходяща чашата?

Чашата "Майка" е подходяща за всички, които искат да изразят своята обич и признателност към техните майки. Тя е идеален подарък за деца, които искат да споделят специални моменти и емоции с майката си. Също така, тази чаша е подходяща за всякакви поводи - Рожден ден, 8-ми Март, юбилей, или просто като израз на благодарност и обич към майката ви. Този уникален подарък за майка предоставя възможност за персонализация и изразяване на чувствата ви, което го прави подходящ за всички възрасти и поводи.И тъй като не е нужен повод, за да покажем любовта си, с тази уникална и красива чаша, може да направите дори обикновения ден специален за любимите си хора.

Защо да поръчате чашата?

Ние изработваме всяка ваша изненада с много любов и внимание, защото знаем колко важно е да показваме на важните хора, че са специални. Стремим се да предлагаме възможно най-високия клас продукти за вашия подарък, за да може освен да бъде красив и ефектен, да се запази възможно най-дълго време и да връща спомена за красивия момент, който сте създали. Ние влагаме много любов в изработката на всеки един продукт.blush

Отстъпка: - 10.00%
19 50 лв
17 55 лв